Kerthelység

A ‘SPORT’ kategória archívuma

2016. máj 02.

Negyedik hely az U20 Országos Döntőn

Írta: admin Kategória: SPORT

Az MTK-Törökbálint U20-as csapata egymás utáni második évben jutott be az U20 Országos Döntőbe.
Jakab Péter, Boinitzer Dávid és Horváth Kristóf vezette együttes a negyeddöntőben legyőzte a magyar kosárlabda zászlóshajó klubja, a Szolnoki Olaj KK utánpótlás gárdáját, majd a legjobb négy között is helytállt.
Az U20 Országos Döntő végeredménye:

2015. dec 20.

Elrajtolt a kosárbajnokság

Írta: admin Kategória: SPORT

A csapat-összeállításban a nyár folyamán több változás is történt. Az egyik legfontosabb, hogy a korábbi magyar válogatott és kupagyőztes, Bódi Ferenc felhagy az aktív kosárlabdázással. Szerencsére a csapattól nem válik meg - többek között - az edzői pozíciójában megerősített Szarvas Gábor mellett fog segédkezni. Rajta kívül két játékos távozik még a csapattól: Wehner Zoltánnal nem [...]

2015. dec 20.

II. Riczu Imre Emlékverseny

Írta: admin Kategória: SPORT

Október 4-én gyönyörű, napsütéses időben, több száz kerékpáros gyűlt össze Törökbálint központjában. Riczu Imi barátai, sporttársai, ismerősei álltak a rajthoz, hogy letekerjék a tiszteletkört a fiatalon elhunyt törökbálinti kerékpáros tiszteletére, aki a magyar kerékpáros válogatott szerelője, valamint a Tuttobici kerékpárbolt társtulajdonosa volt egy személyben.

2015. dec 20.

Új névvel, de hasonló sikerekkel

Írta: admin Kategória: SPORT

A Törökbálinti Shaolin Kungfu Egyesület immár új néven – Törökbálinti Sportegyesület – folyamatosan fejlődik, és új eredményeket ér el. Rengeteg versennyel, bírói továbbképzéssel és bemutatókkal telik az egyesület élete.

2015. aug 31.

Megnyílt a Street Workout pálya

Írta: admin Kategória: SPORT

Sok törökbálinti fiatal nagy örömére Street Workout pálya nyílt a Dózsa György utca végében, a Tüskevár játszótér mellett.

2015. aug 31.

„Szeretnék a 2020-as olimpián ott lenni!”

Írta: admin Kategória: INTERJÚ| SPORT

Pölöskei Petra, városunk polgára egy elég különleges sport megszállottja. Gyerekkorától kezdve rögbizett, de egy műtét következményeként abba kellett hagynia a sportolást. Azóta játékvezetőként szolgálja a sportágat, de az edzősködésen is gondolkodik. Elsőként arról kérdeztük, mióta játsszák Magyarországon a rögbit.

2015. jún 06.

Szépkorúak tornája

Írta: admin Kategória: INTERJÚ| SPORT

Szerda este a Munkácsy Mihály Művelődési Ház Majláth terméből jókedvű moraj szűrődik ki. A nyugdíjas tornára várók viccelődnek, beszélgetnek, mesélnek. Mindenki leterítette már a matracát, Bóta Ilire, a foglalkozást tartó aerobicoktatóra várnak. Mivel az interjú időpontjában az urak még nem érkeztek meg, ezért a továbbiakban a tornász hölgyekre fogunk hivatkozni.

2015. jún 06.

Elit csapatot szeretnék…

Írta: admin Kategória: INTERJÚ| SPORT

Beszélgetés Grunda Zoltánnal, a TTC Judo Szakosztályának vezetőjével
Törökbálinton a Judo fogalma egyet jelent Grunda Zoltánnal. És nem is csak itt, hiszen a helyi csapatban folyó munkának olyan jó híre van, hogy még a környező településekről, sőt a fővárosból is járnak Törökbálintra tanítványok, hogy tőle tanulhassanak. Hogy nevezhetjük-e városunk egyik legsikeresebb edzőjének, azt nem tudom, de [...]

2015. jún 06.

Éremeső itthon és Prágában

Írta: admin Kategória: SPORT

Sikeres hónapok állnak a Törökbálinti Sportegyesület versenyzői mögött. A sportolók rengeteg érmet szereztek az elmúlt időszak hazai és nemzetközi versenyein. A versenyek mellett persze maradt idő arra is, hogy városunk lakóinak is bemutassák tudásukat, ezért a Csupaszív Óvoda sportnapján és a Majálison is tartottak bemutatót.

2015. jún 06.

Tíz éves az ELITE Basket

Írta: admin Kategória: INTERJÚ| SPORT

Tíz évvel ezelőtt alakult meg az ELITE Sportegyesület. A mára egyre több fiatalt a kosárlabda felé terelő sportszervezet évről évre egyre kiemelkedőbb eredményeket ér el a különböző korosztályok versenyein. Ezt elismerve az egyesületet idén Törökbálint Város Önkormányzata sportdíjjal tüntette ki. Az alapítóval, Spiriev Attilával, az edzővel, Szarvas Gáborral és Fernengel [...]


Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!