Kerthelység

A ‘• Feltöltődés’ kategória archívuma

2014. aug 22.

Levendula Home

Írta: admin Kategória: • Egészségünkre| • Feltöltődés

Nyár elején mindannyian azt érezzük, hogy erőtartalékaink a végét járják. A nyaralás még csak hetek múlva kezdődik. Vége az iskolának, a gyerekeink elfoglalása újabb megoldandó faladatok sorát állítja elénk… Ilyenkor van szükség egy kis feltöltődésre, hogy újult erővel induljunk utunkra.

Február 27., szombat VENDÉGÜNK A NAPFÉNY ORSZÁGA, EGYIPTOM
15.00    „Élet az ókori Egyiptomban“ címmel Dr. Győry Hedvig, a Szépművészeti
Múzeum egyiptológusa, a Magyar-Egyiptomi Baráti Társaság főtitkára előadása

2010. jan 30.

Jordánia

Írta: admin Kategória: • Feltöltődés

A Szentföld Jordán folyótól keletre elterülő része rengeteg bibliai történet színhelye. Mózes, Keresztelő Szent János, Jézus vagy Pál apostol isteni cselekedeteinek emléke számtalan zarándokot késztet arra, hogy itt kezdje szentföldi útját, ahová Mózes első könyvében az Úr kertjét, azaz az Édenkertet helyezte.

2010. jan 30.

Színterápia otthon

Írta: admin Kategória: • Feltöltődés

Az egyes színek más és más módon hatnak az emberre: vannak, melyek felvidítanak és vannak, amelyek búskomorrá, lehangolttá tesznek. Ezért fontos, hogy a fürdőszobában – amely az otthoni feltöltődés fő helyszíne – a nyugtató, ellazítást segítő színek domináljanak.

2009. feb 26.

Barangoló: Mediterránum

Írta: admin Kategória: • Feltöltődés

Mallorca gyönyörű szigete gazdag programokat kínál mindenkinek; nászutasoknak, idősebbeknek és fiataloknak egyaránt. Itt mindenki megtalálja azt, amit keres: csendes, kikapcsolódásra alkalmas nyaralóhelyet éppúgy, mint pezsgő partikkal tarkított vakációt.

2008. jún 30.

Nyaralás – Egyiptom, a csodák világa

Írta: admin Kategória: • Feltöltődés

Az utóbbi években meglehetősen népszerű cél a magyar utazók kö­rében Egyiptom. Ami nem véletlen, hiszen télen-nyáron napfény fogadja a pihenni vágyókat, a Vörös-tenger az egyik legcsodálatosabb tenger, egészen bámulatos víz alatti világgal.


Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!