Kerthelység

2013. június havának archívuma

Tisztelt Törökbálinti Lakosok!
Az Óvoda utcai új épület valamint uszoda és sportcsarnok megnyitása és az üzemeltetés megkezdése szeptembertől kezdődik.A Képviselő-testület a 115/2013.(IV.25.) ÖK számú határozatában meghatározta azokat a munkaköröket, amelyek az új létesítmény üzemeltetéséhez szükségesek.
Kérjük, hogy figyeljék Törökbálint hivatalos honlapján (www.torokbalint.hu) megjelenő pályázati felhívásokat. (Az álláshirdetések párhuzamosan a www.kozigallas.gov.hu honlapon is meg fognak jelenni.)
Felhívjuk a figyelmüket, [...]

( MTI - Kallos Bea)
Tisztelt Törökbálinti Lakosok!
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása alapján rekordnagyságú árhullámra kell számítani a Duna Pest Megyei szakaszán, mely szomszédos településünket, Érd városát is érinti.
Városunk Önkormányzata olyan önkéntesek jelentkezését várja, akik a védvonalak építésénél, homokzsákok rakodásánál, vagy bármilyen egyéb módon segíteni tudnak.

2013. jún 04.

Trianoni Békeszerződés Emléknapja

Írta: admin Kategória: ESEMÉNYEK

Június 4-e hazánkban a Trianoni Békeszerződés Emléknapja. Mint a legtöbb településen, így nálunk is megemlékeznek az eseményről.
A rendezvény plakátja hajtás után.

Bogdán Szofia, a Bálint Márton Ált.Isk. 2.b osztályos tanulója, a TTC színeiben indult a Ritmikus Gimnasztika Országos Versenyén, Nagyatádon, és arany minősítést szerzett.


Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!