Kerthelység

2013. január havának archívuma

Elkészült a tavaszi menetrend a Pest megye I. osztályú bajnokságában. A mérkőzések időpontjait itt tesszük közzé ( a hazai mérkőzéseket dőlttel szedtük)

A Kerekdomb Környezetvédelmi Egyesület minden érdeklődőt szeretettel vár 2013. február 2-án (szombaton) 10-11 óra között a Felsővár u. 68.– ba, ahol a Humusz Szövetséggel együttműködve egy használatban lévő komposztládát fogunk megtekinteni és kiüríteni.

2013. jan 28.

Grossturwaller Achte – Bolhapiac – Flohmarkt

Írta: admin Kategória: ESEMÉNYEK

A bolhapiac diszkrét bája … aki már járt valamelyik külföldi vagy magyarországi város bolhapiacán, tudja milyen hangulata van.

Két munkaerőt keres a Városgondnokság, egyet a Munkácsy Mihály Művelődési Ház. A kiírásokat a hajtás után olvashatják.

A Magyar Távirati Iroda (MTI) közleményéből értesültünk arról, hogy május elsejétől kilenc agglomerációs települést érintően a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) megrendelésében a BKV által üzemeltetett autóbuszjáratokat a VOLÁNBUSZ veszi át. A változás Törökbálintot érinti a leginkább érzékenyen.
A szaktárca jogszabályi kötelezettségre hivatkozva hozta meg a döntést, mivel a személyszállítási szolgáltatásokról szóló, tavaly elfogadott törvény és az [...]

Tisztelt Törökbálinti Ingatlantulajdonos!
A 2013. január 18-án (péntek) lehullott csapadék és csúszós útburkolat miatt azon utcákban ahol a települési szilárd hulladék (közismert nevén: háztartási hulladék) begyűjtését az AVE Tatabánya Zrt. nem tudta biztosítani úgy azt a következő hét péntekén (január 25-én) fogja pótolni. A mai napi gyűjtés meghiúsulása miatt az ingatlanukban keletkező többlethulladékot a gyűjtőedény mellé [...]

2013. jan 17.

Zavart nő a parkolóban

Írta: admin Kategória: • rendőrségi felhívás

A Budaörsi Rendőrkapitányság törökbálinti körzeti megbízottja, két közterület felügyelő segítségével biztonsági intézkedést hajtott végre. 2013. január 16-án reggel 08:00 óra körüli időben Budaörs egyik bevásárlóközpontjának parkolójában egy középkorú nő zavartan viselkedett.

2013. jan 16.

A Nagy Retro Házibuli

Írta: admin Kategória: ESEMÉNYEK

Zene, divat, tánc. élmény…….
Újra Nagy Retro Házibuli Budaörsön a Jókai Mór Művelődési Központban február 2-án!

Címkék: ,

A Törökbálinti Focisuli Egyesület az idén újabb csapattal bővült: már az U15-ös korosztállyal is járjuk a tornákat. Az U13-asokhoz hasonlóan ők is a futsalban igyekeznek minél eredményesebbek lenni. Erről beszélgettem edzőjükkel, Szalai Gáborral.

2013. jan 07.

Újra - számítógépes-tanfolyam nyugdíjasoknak

Írta: admin Kategória: ESEMÉNYEK

A nagy érdeklődésre való tekintettel a Szent Flórián Törökbálintért Egyesület ismét ingyenes alapfokú számítógép-kezelési, internet-használati tanfolyamot szervez törökbálinti nyugdíjasok részére.
A tanfolyam tanára Német István, a Bálint Márton Általános és Középiskola volt igazgatója.
Beiratkozás: 2013. január 8. 17.00, Munkácsy Mihály Művelődési Ház
Információ: 06-30-933-4638


Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!