Kerthelység

A ‘• rendőrségi felhívás’ kategória archívuma

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság előrejelzése szerint ebben a hónapban Törökbálinton a következő időpontokban és helyeken számíthatunk sebesség-ellenőrzésre:

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt H. Balázs 25 éves törökbálinti és S. Sebestyén 22 éves budapesti lakos ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2014. január 7-én 22 óra körüli időben Törökbálinton egy autóban vonták intézkedés alá a gyanúsítottakat a járőrök. A gépjármű átvizsgálása során kábítószer gyanús [...]

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az év első hónapjában településünkön a következő időpontokban és helyszíneken számíthatunk sebesség-ellenőrzésre.

2013. nov 05.

Autóból loptak, keressük őket!

Írta: admin Kategória: • rendőrségi felhívás

Bűncselekmény elkövetőit keresik a budaörsi rendőrök. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövetők 2013. szeptember 26-án 12 óra körüli időben egy budaörsi áruház parkolójában- lezárt állapotban- hagyott személygépkocsit kinyitottak és a csomagtérből eltulajdonítottak egy táskát, amiben a sértett személyes [...]

2013. nov 05.

Fiatalok törtek be

Írta: admin Kategória: • rendőrségi felhívás

Egy 15 éves fiút gyanúsítottként hallgattak ki a budaörsi rendőrök, miután 13 éves társával együtt betört egy törökbálinti családi házba.
A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 15 éves törökbálinti fiú ellen.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított nyomozást lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján az ismeretlen elkövető 2013. október 3-án hajnali 1 óra és 6 óra 45 perc közötti időben bement egy törökbálinti családi házba és onnan ékszereket, karórákat, valamint laptopot tulajdonított el.

A Pest-megyei RFK közlése szerint november hónapban, a következő helyeken számíthatunk sebesség-ellenőrzésre városunkban:
2013. november 3., vasárnap 12.00-14.00 - Hegyalja utca
2013. november 5., kedd 11.00-13.00 - Dózsa György utca
2013. november 5., kedd 10.00 - 12.00 - Raktárvárosi út
2013. november 9., szombat 11.00 - 13.00 - Szent István utca
2013. november 12., kedd 11.00 - 13.00 - Bajcsy-Zsilinszky [...]

2013. máj 10.

Rendőrségi felhívás

Írta: admin Kategória: ESEMÉNYEK| • rendőrségi felhívás

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat kisebb értékre elkövetett lopás vétsége miatt ismeretlen tettes ellen.

2013. ápr 16.

Ki ismeri fel?

Írta: admin Kategória: • rendőrségi felhívás

A Budaörsi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen folytat eljárást kisebb értékre elkövetett lopás bűntette miatt.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövető 2013. február 14-én 09 óra 20 perckor Törökbálint egyik utcájában feltört egy személygépkocsit és eltulajdonította belőle a sértett övtáskáját, melyben személyes tárgyai, okmányok, bankkártya, valamint készpénz volt.

Címkék:

A Pest-megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint 2013. áprilisában a következő sebesség-ellenőrzésekre számíthatunk Törökbálinton:


Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!