Kerthelység

2013. április havának archívuma

2013. ápr 30.

Sebesség-ellenőrzés - 2013. május

Írta: admin Kategória: ESEMÉNYEK

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint május hónapban a következő időpontokban és helyszíneken lehet sebesség-ellenőrzésre számítani, Törökbálinton

2013. ápr 26.

Hétvégi programajánló -

Írta: admin Kategória: ESEMÉNYEK

Az előttünk álló hétvége leginkább a családosoknak és a legkisebbeknek kedvez, hiszen a művelődési házban mindkét nap lesz a legkisebb korosztálynak program, a sportszeretők pedig nagy valószínűséggel nem fognak tudni az eseményekből választani.

Tisztelt Törökbálinti Lakosok!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2013. április 4-én az M0 autóút törökbálinti szakaszán, az 5-ös és 6-os km szelvény között, a menetirány szerinti jobb oldalon a támfal fölötti földtömeg megcsúszott. A COLAS Hungária Zrt., mint kivitelező, havaria eseményre hivatkozva 2013. április 5-én tájékoztatta a Törökbálinti Polgármesteri Hivatalt, hogy a közigazgatási területéhez tartozó, és az önkormányzat Képviselő-testülete [...]

2013. ápr 22.

Rövid hétvégi sporthírek

Írta: admin Kategória: ESEMÉNYEK

Kosárlabda
Nem sikerült a “visszavágón” legyőzni az Eger együttesét az MTK Törökbálint csapatának. Bár nam sok hiányzott, végül csapatunk 1 pontos vereséget szenvedett. A vereség azt jelenti, hogy már biztos, hogy a csapat a bronzéremért játszhat, ami igen nagy eredmény.
EKG-Eger-HÉSZ SE - MTK Törökbálint  73-72 (20-17, 17-18, 21-19, 15-18)

2013. ápr 17.

Lomtalanítás

Írta: admin Kategória: ESEMÉNYEK

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy Törökbálint város közigazgatási területén az AVE Tatabánya az alábbi időszakokban és helyszíneken lomtalanítást végez a gyűjtőjárati napokon.

Címkék:

2013. ápr 17.

„Európa színpadán mi is játszottunk”

Írta: admin Kategória: ESEMÉNYEK

„Európa színpadán mi is játszottunk, S mienk nem volt a legkisebb szerep” – idézte Petőfi Sándort Turai István polgármester, városunk március 15-i ünnepségén.

2013. ápr 17.

Koszorúzás Március 15-én

Írta: admin Kategória: ESEMÉNYEK

A hirtelen jött havazás és heves szél miatt az Önkormányzat március 14-én délután lemondta a március 15-ére, a törökbálinti új temetőbe tervezett koszorúzást.

2013. ápr 17.

Tóth József versei

Írta: admin Kategória: KIKAPCSOLÓ

Tóth József
Virágvasárnap

Címkék: ,

2013. ápr 17.

Mi van Törökbálint zsebében?

Írta: admin Kategória: INTERJÚ

Az elmúlt hetekben fogadta el a képviselő-testület a város költségvetését. Törökbálint és intézményei gazdasági helyzetéről, kilátásairól kérdeztük Turai István polgármestert.

2013. ápr 17.

Almát a népnek

Írta: admin Kategória: Margóra

Régóta töprengek azon, hogy vajon miféle emberi szükséglet az értéket megtestesítő személyek, események, tények kigúnyolása? Mitől lesz jobb, megváltozottabb bármiről bárkinek a véleménye, ha a szóban forgó valaki, vagy valami lepocskondiázott? Félreértés ne essék, nem a jóféle, sokszor bajokon is átsegítő humorra gondolok. Hanem a világhálón újabban elharapózó mémekre.


Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!