Kerthelység

2012. ápr 29.

Méregtelenítsünk, hozzuk magunkat formába!

Írta: admin Kategória: • Egészségünkre

A tavasz beköszöntével mindannyian szeretnénk a télen felgyülemlett méreganyagokat kiiktatni a szervezetünkből, amelyben évente négy kilogrammnyi felesleges méreganyag halmozódik fel: tartósított élelmiszereinkből, rovarirtókkal kezelt növényeinkből, klórozott ivóvizünkből, a szennyezett levegőből, valamint vegyipari, háztartási és kozmetikai készítményeinkből.

A legfontosabb, amit tehetünk, hogy időről időre gondoskodunk olyan csökkentett terhelésű napokról, amikor lényegesen kevesebb méreganyagot juttatunk a szervezetünkbe. Minden gyümölcs-, tisztítótea- vagy vízböjtkúra célja, hogy a fokozott folyadék- és a csökkentett méreganyag-bevitellel segítse a testünket az öntisztulásban. Számtalan módszer közül választhatunk. A bőr szaunával, a vesék a megnövelt folyadékbevitellel, a máj a táplálékok megvonásával, a belek rostpótlással és az emésztési folyamat serkentésével, a tüdő pedig a friss levegőn végzett testmozgással méregteleníthető a legegyszerűbben. Bármelyik méregtelenítő kúrát választunk, nagyon fontos tudni, hogy a méreganyagok csak az ásványi anyagokhoz kötődve tudnak kiürülni. Ezért lényeges, hogy már a kúra alatt figyeljünk a fokozott ásványianyag-bevitelre. A méregtelenítés befejezése után a mérgekkel együtt kiürült vitaminokat is nagyobb mennyiségben kell pótolni, hogy mihamarabb visszanyerje erőnlétét és vitalitását is. Ha rendszeresen végzünk méregtelenítést és salaktalanítást, a szervezet meg fogja hálálni. Kicsattanó egészség, könnyed élet, erős immunrendszer és szép, tiszta bőr lesz jutalma. Na és persze súlycsökkenés, hiszen a felhalmozódott salakanyagok távozásával javulni fog az anyagcsere is. A méregtelenítés kiegészítéseként vagy rásegítéseként különböző kezeléseket vehetünk igénybe az Aranyasárkány Szépségszigeten. A különböző kezeléseket együtt, egymás kiegészítéseként is ajánlják a hatásosabb és tartósabb eredmény elérése érdekében. Több kiegészítő méregtelenítő kezelés közül lehet választani – az infraszaunától a különböző anyagcsere-fokozó masszázsokon át a testtekercselésig.

Gőzölős ágy Moxaterápia
Tradicionális kínai orvoslás egyik ékköve. Természetes eljárás, egy gyógynövényes melegítő terápia.
Komoly bőrtisztító, bőrszépítő ereje van. Az akne, pigmentfolt, rosacea, fokozott szőrösödés, korai öregedés stb. mind-mind olyan külső jelek, amelyeknek belső okuk van.
A moxázásnak jó hatása van a véredények kitágulására, hozzájárul a salakanyagok kiürítéséhez, a vérpangás feloldásához, emellett tisztítja és szépíti a bőrt. A gőzölős moxaterápia egy különleges változata a gőzölős moxaágyon történő kezelés. A kezelés egy speciális erre a célra gyártott ágyon történik. Az ágyat vegyszeres kezelés nélkül, natur különleges fából készítik. Fekvőfelülete párnázott, amiből a kezelés helyének megfelelően egyes elemek kiszedhetők. Az ágy lapja alatt helyezkedik el a cserépedény, amelyben a gyógynövényes keveréket felforralják. A hatóanyagos gőz átmelegíti és átjárja a kezelendő területen a szöveteket. 14-féle gyógynövénykeverékből választhatnak.
1. Nyak, váll gyógynövénykeverék
2. Lép, gyomor gyógynövénykeverék
3. Gerinc gyógynövénykeverék
4. Máj, vese gyógynövénykeverék
5. Köszvény és izületi gyulladás gyógynövénykeverék
6. A szervezet tisztaságának megőrzésére gyógynövénykeverék
7. Fogyást elősegítő gyógynövénykeverék
8. Javítja a rendszertelen menstruációt gyógynövénykeverék
9. Medenceüregi gyulladások gyógynövénykeverék
10. Csí feltöltő, szíverősítő, frissítő gyógynövénykeverék
11. Máj és csí pangás elleni gyógynövénykeverék
12. Nyak és vállterületeket kezelő gyógynövénykeverék
13. Tüdőnedvesítő és szívtápláló gyógynövénykeverék
14. Gyomorhő és nyálkafelhalmozás elleni gyógynövénykeverék
A gőzmoxa akár csak magában, akár alakformálással vagy masszázzsal egybekötve is igénybe vehető. Méregtelenítésre, illetve bőrszépítésre is ajánlott.
A kezelés élvezete és hatása teljesen egyedülálló!

Kínai tradicionális testsúlycsökkentő kúra
A masszázstechnikának egy különleges, egyedi fajtáját a Miaomei®-t alkalmazza, amely rendkívül hatékonyan és minden eddigi nyugati módszernél gyorsabban segít megszabadulni a felesleges kilóktól. A Miaomei® tradicionális kínai eljárást elsősorban egészségmegőrző, fiatalító kezelésként tartják számon hazájában. Fogyasztó hatását annak köszönheti, hogy visszaállítja a szervezet egyensúlyát. A salakanyagok gyorsabban ürülnek ki a testünkből, így a káros anyagok nem tudnak lerakódni a szövetekben.
Az első két hét maga a salaktalanítás. A 10 napos intenzív időszak során, a napi rendszerességgel elvégzett Miaomei® masszázs 4–10 kilogramm fogyást/egy-két ruhaméret-csökkenést garantál. Megteremti a test és a lélek közötti harmóniát.
A következő három hónapban a fenntartó kúrának köszönhetően nincs jo-jo effektus.
A kúra alatt nincs éhezés, napi ötször kötelező az étkezés. A kezeléseket megelőzi egy orvosi állapotfelmérés, amelynek köszönhetően biztonságossá és személyre szabottá válik a módszer. A kúra nagymértékben hozzájárulhat a vérnyomás helyreállításához, a vércukorszint csökkentéséhez, segít a nehéz napokon, csökkentheti a klimaxos hőhullámokat, az erős ízületi fájdalmakat, derékfájást, epebántalmakat.
Segítségével javulhatnak a gyomor- és bélproblémák, a keringési rendellenességek, visszérfájdalmak stb. Garanciát vállalunk a rendszerünkre, amennyiben a szabályokat betartja.
Király Linda ajánlásával!

Kapcsolat:
Aranysárkány Szépségsziget
várja megkeresésüket
az alábbi elérhetőségeken:
Biatorbágy, Szabadság u. 137.
(Viadukt híddal szemben)
Telefon: 06-23-532-383
Mobil: 06-30-694-67-47
Mobil: 06-30-551-02-44
www.aranysarkanymasszazs.hu



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!