Kerthelység

2012. márc 28.

Forgalomszámlálás a kistérségben

Írta: admin Kategória: Fogyasztó és állampolgár



Forgalomszámlálásra számíthatnak az utasok a Volánbusz, MÁV és a BKV vonalain, megállóiban 2012. március 19. – április 20. közötti időszakban. A számlálóbiztosok az utazási szokások felől érdeklődnek, és semmilyen személyes információt nem kérnek.

Az utazási igények és a közlekedők döntési szándékainak megismerésére Budakeszi, Budaörs, Biatorbágy, Budajenő, Herceghalom, Páty, Pusztazámor, Sóskút, Telki, Törökbálint, Zsámbék, Tök, Perbál, Etyek és Érd-Parkváros településeken a Budaörs Kistérség Többcélú Társulása háztartásfelvételt tart 3000 háztartásban. A válaszadás önkéntes, és csak az utazásra, közlekedési szándékokra vonatkozó kérdéseket tartalmaz. Semmilyen személyes jellegű információt nem kérnek.

A háztartásfelvételkor a megbízott cég munkatársa felkeresi Önt, megbízólevéllel és azonosítóval igazolja magát. Mód van a kérdéssor hagyományos, lakáson történő kitöltésére vagy egyéni internetes válaszadásra is. A kérdőív kitöltése személyenként max. 20 percet vesz igénybe.

Emellett forgalomszámlálást is tartunk a Volánbusz Zrt. járatain, a MÁV és a BKV vonalain. A megállókban és az állomásokon, valamint a járműveken számlálóbiztosaink meg is kérdezik az utasokat utazási szokásaikról. A válaszadás ez esetben is önkéntes.

A gépjárműforgalom vizsgálata március 27-én történik. Ez alkalomból − a rendőrség segítségével megállítva − kérdezik meg az autósokat, 1-1 percre igénybe véve idejüket.

A vasúti forgalom vizsgálata március 29-e, az autóbuszos forgalomé pedig április 11-12. A háztartásfelvételre 2012. március 19. – április 20. közötti időszakban kerül sor. Ugyanekkor végzik el a forgalomszámlálásokat és megállóhelyi kikérdezéseket is.

A háztartásfelvétel, a forgalomszámlálások és a tanulmány elkészítése a Közlekedés Kft. vezette konzorcium feladata.

Dr. Csutoráné dr. Győri Ottilia, Budaörs Kistérség Többcélú Társulása elnöke kéri a tisztelt lakók megértését és segítő együttműködését.



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!