Kerthelység

2012. jan 17.

Elkezdték a felkészülést a TTC focistái - Bábik Tibor újra a csapatban!

Írta: admin Kategória: SPORT

A héten elkezdte tavaszi felkészülését a Törökbálinti Torna Club labdarúgó szakosztálya. Az őszi szezonban az utolsó előtti helyen végzett csapatnak egyetlen kitűzése kell, hogy legyen, minél messzebb kerülni a kiesést jelentő helyektől.

A bajnokság első szakaszában a csapat egyik leggyengébb pontja a góllövés volt, a fiúk a tizenöt meccsen mindösszesen tizenkét gólt rúgtak, ami egyrészt nincs meg egy gól meccsenként, másrészt a harmadik legrosszabb gólrúgási mutató a bajnokságban.
Sebők Vilmos már a Kerthelység decemberi számában nyilatkozta, hogy szeretnének új játékosokat igazolni a csapatba, de akkor még konkrét neveket nem említett. Mára viszont három új játékos neve is napvilágra került: Bábik Tiboré, Filó Tamásé és Kollár Zsolté. Bábik Tibort a csapat szurkolóinak valószínűleg nem kell bemutatni, hiszen Bábik majdnem öt éven keresztül erősítette a csapatot, góljaival és remek játékával. Gólerősségét bizonyítja, hogy legutóbbi csapatában, az Alsónémedi SE-ben 29 bajnoki mérkőzésen 27 gólt szerzett.
Filó Tamás és Kollár Zsolt a Pilissport Pilisvörösvár csapatától igazolt az Alsóerdősor utcába, mindketten védő játékosok és minden bizonnyal nem rosszul működtek együtt, hiszen csapatuk ősszel a második helyen végzett.
A csapat idei első edzőmérkőzését - ha az időjárás engedi - a mai napon játssza, Vecsés ellen 18.30-as kezdéssel, a budaörsi sportpályán.



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!