Kerthelység

2015. márc 22.

Nagy értékű tárgyi adománnyal támogatta a törökbálinti Tábitha-házat az Immochan

Írta: admin Kategória: ESEMÉNYEK

Negyedmillió forint értékű konyhabútorral és gépekkel támogatta az Immochan Magyarország Kft. a törökbálinti Tábhita gyermekhospice-ház működését. A cég az eszközöket a tavaly indított „Ajándékozz örömöt” adománygyűjtő akció részeként ajánlotta fel.

A képen balról jobbra: Salomváry-Paganya Dóra,  fenntartható fejlődés manager, Immochan Magyarország Kft.; Dr. Benyó Gábor főorvos, Tábitha-ház; Duszkó Dóra, marketing manager, Immochan Magyarország Kft.; Králik Istvánné, vezető nővér, Tábitha-ház.

A képen balról jobbra: Salomváry-Paganya Dóra, fenntartható fejlődés manager, Immochan Magyarország Kft.; Dr. Benyó Gábor főorvos, Tábitha-ház; Duszkó Dóra, marketing manager, Immochan Magyarország Kft.; Králik Istvánné, vezető nővér, Tábitha-ház.

A kampány keretében az Auchan Korzó vásárlói több ezer tárgyi ajándékot adományoztak főként gyermekeket, leányanyákat és fogyatékkal élőket támogató szervezetek számára.
A törökbálinti Tábitha-házban folytatta „Ajándékozz örömöt” kampányát az Immochan Magyarország Kft. Mintegy kétszázötvenezer forint értékben ajándékozott konyhabútort és konyhagépeket az intézménynek, amely teljes körű ellátást biztosító otthont nyújt a gyógyíthatatlan gyerekeknek és családjaiknak, emellett a családok felkészülhetnek a gyermek otthoni kezelésre, gondozására is. A sokszor kimerült, csüggedt szülőknek arra is lehetőségük van, hogy egy rövid időre a szakorvosok, szakápolók, önkéntesek vegyék át tőlük a gyermek ápolását és felügyeletét. Az intézményben nyitott szívvel és teljes szakértelemmel fogadják a legnagyobb bajban levő családokat, akik valamennyi szolgáltatást ingyenesen tudják igénybe venni.
„Cégünk több alkalommal támogatott már gyermekotthonokat és iskolát is, de úgy látjuk, és a karácsonyi kampányunk tapasztalatai is azt mutatják: nagyon sok segítségre van még szüksége a sokszor forráshiánnyal küzdő intézményeknek. Ez a szűkebb környezetünkben, azaz Törökbálinton működő szervezetekre is igaz, ezért is döntöttunk úgy, hogy a Tábitha-háznak ajánljuk fel adományunkat. Bízunk benne, hogy ezzel is hozzá tudunk járulni az intézmény példamutató munkájához” – mondta el Salomváry-Paganya Dóra, az Immochan Magyarország Kft. fenntartható fejlődés managere.



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!