Kerthelység

2014. jan 26.

Csodák pedig vannak…! (…vagy csak jó emberek?)

Írta: admin Kategória: ESEMÉNYEK

Az egész úgy kezdődött, hogy szívtuk a port nyáron. Minden más évszakban, ha esett, ha olvadt, dagonyáztunk. De aztán egy csapásra minden megváltozott. Megindult a csodák áradata nálunk a Csupaszív Oviban.

1.számú csodálatos dolog: Az Önkormányzat kérésünkre azt a döntést hozta, hogy udvarunk burkolására felhasználhatjuk a 2012-es évi költségvetésünk megtakarításait. Ez sikeresen meg is történt a nyáron. Az udvar nagy része új burkolatot kapott.
2. számú csodálatos dolog: Csupa­szív Alapítványunkat több szülő is támogatta, mely adományokból sziklakertet építettünk.
3. számú csodálatos dolog: Lelkes és ügyes szülők titokban az est leple alatt törpekertet terveztek, szerveztek és építettek.
4. számú csodálatos dolog: Szomszéd bácsink megengedte, hogy házának felénk eső falát vidám színekkel kifessük. Így még a borús napokon is olyan, mintha napfény lenne az udvaron.
5. számú csodálatos dolog: Két kreatív egyetemista képzőművész az engedély és sok szép festék birtokában egy hétvége alatt megfestette a falat.
6. számú csodálatos dolog: A JUB festékáruház jó minőségű festékekkel támogatta terveinket.
Amikor minden elkészült, kertavató Kerti-partin végre csak a jókedv és a játék maradt hátra. Hogy volt itt por és sár is, arra már senki sem emlékszik. De a JÓ EMBEREKRE igen. Mert ilyen csodálatos dolgok maguktól nem történnek, JÓ EMBEREK kellenek hozzá.
KÖSZÖNJÜK NEKIK! A város Önkormányzatának képviselő testületének, a Német Önkormányzat képviselő testületének, Szél Imre szomszéd bácsinknak, Menyhárt Norbert és Horváth Ádám festőművészeknek, a törpekertet építő és az alapítványunknak adományozó szülőknek, Bátori Lászlónak a JUB képviselőjének, Karsainé Gasser Máriának, Marcsi néninek, aki nélkül mindez nem sikerülhetett volna.
Az óvoda dolgozói, és akikért mindez történt:
A gyerekek



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!