Kerthelység

2013. júl 09.

Nyárköszöntő az idősek otthonában

Írta: admin Kategória: ESEMÉNYEK

Nyárköszöntő ünnepséggel emlékezett meg fennállásának tízedik évfordulóját az Olajág Otthonok törökbálinti otthona.

A korábban Arany Alkonyként ismert idősek otthonát sikeresen és zökkenőmentesen vette át az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség, ami egyaránt megmutatkozott mind a vezetők, mind a lakók bizalmat sugárzó megnyilatkozásaiban. Az ünnepségen Berki Sándor vezetésével fellépett a Kék Duna Szalonzenekar,amelyet az otthon lakói visszatérő ismerősként köszöntöttek. Településünket Németh Zsófia néptáncos, illetve Fábik István képviselte, aki operaáriákat adott elő.
Ha már ünnepség, akkor nem maradhatott el a díszvacsora, a születésnapi verses köszöntő – ami természetesen most is Perényi Gyuri bácsi tollából származott – és a hatalmas születésnapi csokitorta sem. Az otthon lakói, dolgozói és a meghívott vendégek egyaránt jól érezték magukat ezen a csodálatos májusi délutánon.
Az átvétellel kapcsolatban Balogh Márta intézményvezető elmondta, már ebben a pár hónapban számos – a bentlakók kényelmét, az ellátás színvonalát javító – intézkedést tettek, és folyamatosan indulnak a további, színvonalemelést célzó új projektek is.
Örömmel tapasztaltuk, hogy a törökbálinti idősotthonba visszatért a nyugalom és növekszik a lakók száma.



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!