Kerthelység

2013. máj 18.

„A minőséggel együtt nem szárnyalnak az áraink”

Írta: admin Kategória: INTERJÚ

Flydent az ország egyik legjobb fogászati szolgáltatója

Az első és egyelőre egyetlen magyar űrhajós, Farkas Bertalan pár évvel ezelőtt Schreiner doktorra bízta a fogait. Sőt, nemcsak a sajátját, hanem társát, a világűrt háromszor megjárt Valerij Kubaszovot is rábeszélte, hogy a Flydent budapesti fogászati klinika páciense legyen.

Flydent Fogászati Klinikát 10 éve alapította Dr. Schreiner Alexander. Az azóta is folyamatos fejlesztés nem titkolt célja, hogy Európa bármely részéből idelátogató betegek kiemelkedő színvonalú szolgáltatásban részesüljenek.
Nem meglepő, hogy a fogászati turizmusban aratott sikerei a media érdeklődését is felkeltették. „Minden nap a képességeink szerinti legjobbat adjuk, így az általunk nyújtott minőség önmagáért beszél; partner fogtechnikai laborunk németországi orvosok megrendeléseit is teljesíti. Munkatársaink a német szabványoknak, és magas szintű követelményeknek megfelelően dolgoznak nap mint nap. Mindezek mellett fontos megemlítenünk, hogy a minőséggel nem szárnyalnak együtt a hazai viszonyok között is alacsony áraink. Természetesen büszkék vagyunk az általunk végzett munka színvonalára, épp ezért ajánlunk az átlagnál hosszabb garanciális időtartamot. A fog és szájbetegségek valamennyi szakterületét átölelő teljes körű ellátást biztosítunk pácienseik számára, az ország egyik legjobb fogászati szolgáltatójaként.”.tudtuk meg a sikereik titkát Dr. Schreiner Alexandertől.
A Flydent Kft.-t 2003-ban alapította Dr. Alexander Schreiner, 35 éve dolgozik a szakmájában, elismert szaktekintély. Az azóta is töretlenül fejlődő klinika a Hotel Danubius Flamenco-ban található Budán, a Feneketlen tó partján.
A klinika a fogászat különféle területeire specializálódott. Főbb profiljai: szájsebészet, paradontológia, implantológia, esztétikai fogászat, fémmentes (bio) fogászat, fogszabályozás, helyreállító konzerváló fogászat. Allergia és fémmentes fogpótlások, porcelán héjak, inlay, és préskerámia koronák készítéséhez minden orvosi és technológiai feltétellel rendelkeznek.
Az elegáns rendelőben a legújabb nyugat európai technológiákkal (legkorszerűbb gépekkel, anyagokkal és a legjobb fogtechnikai laborokkal) dolgoznak, ezért munkáikra hosszú távú garanciát biztosítanak.
Az évek alatt összeszokott orvosi team egyénre szabott kezelési tervekkel, s módszerekkel a páciens időbeosztásához alkalmazkodva gyógyít. Minden különleges esethez rendelkezésre állnak a magasan képzett konzultánsok és specialisták.
Kórházi fekvő szájsebészeti háttérrel rendelkeznek, igény szerint a beavatkozásokat altatásban végezik (éber és teljes szedálás).
Minden páciens számára személyre szabottan biztosítják az optimális megoldást. Az első alapos vizsgálat, kötelező érvényű árajánlat és szakmai tanácsadás ingyenes. Céljuk minden páciensünk adottságainak és elvárásainak figyelembe vételével a hosszú távú elégedettség elérése.
Nagyobb műtétek esetén nagyhírű és legmagasabban képzett szakemberekkel dolgoznak együtt.
A klinikán dolgozók  angol, német, olasz, francia, orosz,és kínai, nyelven  beszélnek.

Elérhetőségek:
www.flydent.com
E-mail: info@flydent.com,
Cím: 1113 Budapest, Tas vezér u. 3-7.
Tel.: 06 1 889 57 62/63; 06 30 8261589; 06 30 9910298 (8:00-17:00)



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!