Kerthelység

2013. feb 17.

Karácsonyi Vendégség a Telenorban

Írta: admin Kategória: ESEMÉNYEK

Decemberben újra indult a Telnor Mikulás-járata. A két külön busszal a Családsegítő Szolgálat ügyfélkörébe tartozó családok csemetéi utaztak a Telenor Házba, ahol a tavalyi évhez hasonlóan most is kedves, személyre szóló ajándékokkal várták őket.


Érkezéskor igazi fehér inges pincérek kínálták a finom forró kakaót. Miközben kortyolgattuk a gőzölgő italt, a gyerekeket kisebb csoportokba osztották és minden csoport kapott egy telenoros kísérőt, akinek ezen az estén kizárólag az volt a dolga, hogy saját kis vendégeit kalauzolja. A színházteremben a gyerekeket a tavalyról már jól ismert babzsák fotelek várták, és ott volt a ceremónia-, vagy inkább móka mester, Mantz László is. A fiatalember azonnal megtalálta a hangot a gyerekekkel, még egy kis dalolásra is sikerült rávennie a társaságot. Így a vendégfellépő Farkasházi Rékának már nem is kellett fáradnia a megfelelően vidám hangulat megteremtésével, úgyhogy azonnal  el is kezdődhetett a Karácsonyi Koncert, amelyen a gyerekek is igazi szereplői voltak az előadásnak. Amikor elhangzott az utolsó dal is, a gyerekek átvonultak az aulába, a szépen feldíszített Karácsonyfához, ahol már várták őket a névre szóló ajándékok. Hiszen a tavalyi évhez hasonlóan most is a Telenor dolgozói választották ki a névsorból, hogy kinek szeretnének ajándékot adni. Az ajándékozók előre tudták vendégük nevét és korát, így az ajándékokat is személyre szólóan tudták kiválasztani. Az ajándékozásnak ez a módja igazán kedves és elegáns. Láthatóan a gyerekek is értékelték a gesztust és nagyon örültek a meglepetéseknek.
Természetesen idén sem engedték haza a vendégeket üres hassal! A büfében hamburger, hot-dog és mindenféle finomság várta a gyerekeket. Késő délutánra járt már az idő, mire az utolsó virsli is elfogyott, és egészen biztos, hogy szervezők és vendégek, ajándékozók és megajándékozottak élményekkel telve tértek haza, hogy folytassák az otthoni készülődést az ünnepekre.

Ny.E.



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!