Kerthelység

2013. feb 17.

Remekeltek a judosok

Írta: admin Kategória: SPORT

Jól szerepeltek gyerekeink a legutóbbi, diósdi rendezésű judo versenyen, amelynek végén minden induló judokánk dobogóra állhatott.


Lehoczky Tamara, miután az első meccsén diadalmaskodott, egyre magabiztosabban folytatta, így az eredményhirdetésnél aranyéremnek örülhetett. Szintén első lett Hujber- Nagy Alex, akinek bár volt vesztes mérkőzése, de miután „körbeverték” egymást, a több begyűjtött pont alapján neki járt az arany.
Pintér Kristófnak és Dara Patriknak nem csak a többi ellenféllel, de a végén egymással is meg kellett küzdeniük. Ezt a meccset Patrik nyerte, mégis övé lett a bronz, míg Kristófé az ezüstérem, mert a körmérkőzéses rendszerben, a legyőzött ellenfelek után járó  pontokból neki volt több. Palágyi Domán is másodikként végzett, a gyorsaság hiánya miatt nem sikerült minden meccsét megnyernie.
Utoljára Polgár Csongor lépett tatamira. Ő a legképzettebb, legrutinosabb az induló törökbálintiak közül, azonban a súlycsoportja talán a legerősebb mezőny volt az egész versenyen. Igazán profi technikákkal támadott, viszont a versenytársak sem most kezdték, így nehéz küzdelmei közül kettőben is alul maradt. A végén a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

Mindannyian nagyon megdolgoztak az éremért, öröm volt nézni a küzdelmeiket. Gratulálunk az elért eredményekhez!

Grunda Zoltán

Tags:


Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!