Kerthelység

2012. okt 30.

Őszi kozmetikai kezelések

Írta: admin Kategória: • Egészségünkre

Nyár után mindig érdemes gondot fordítani az arcbőr megújítására, hidratálására. Sajnos a napfény nagy kárt okoz a bőrünknek, ha nem ápoljuk megfelelő fényvédő, hidratáló termékekkel.

Kozmetikánk a Biola Biokozmetikai Kft. termékeivel dolgozik. A Biola a biokontroll által tanúsított termékeket gyártja és forgalmazza. Nagyon magas gyógynövényhatóanyag-tartalmuknál fogva ideálisak minden bőrtípus számára. Természetesen ezek a termékek mentesek minden kémiai vegyszertől, adalék-, illat- és színezőanyagtól. A Biokontroll Hungária Kft. követelménye natúr termékeknél 70 százalékos gyógynövényhatóanyag-tartalom, ökogazdaságból származó biotermékeknél 95 százalékos gyógynövényhatóanyag-tartalom ökogazdaságból, illetve a gyártási folyamat is szigorú előírásoknak megfelelően történik. A bőr a legnagyobb kiválasztó szervünk, ezért a legjobbat kell nyújtani számára.

Az ősz és a tél a megfelelő időszak a Photon Jet IPL készülék eredményes használatára. A legújabb technikával ellátott készülék a következő kezelésekre használható:
– tartós szőrtelenítés
– pigmentált bőrelváltozások kezelése
– bőrfiatalítás-fotorejuvenáció
– rosacea, értágulatok és seprűvénák

Napjainkban fontos a helyes táplálkozás mellett a bőrünkre is odafigyelni. Sokan nem is gondolják, hogy a bőrön keresztül is mennyi káros anyagot tudunk bejuttatni a szervezetünkbe, ami sajnos lerakódik és nehezen vagy egyáltalán nem tud kiürülni. Ezért tettük le voksunkat ennél a termékcsaládnál. A megfelelő tápláló arckezelések mellett tudunk pigmentált bőrre úgymond halványító kezelést végezni. Ezeket a kezeléseket ki lehet egészíteni mikrodermabrázióval, rádiófrekvenciával, illetve fotorejuvenációval.

Kapcsolat:
Aranysárkány Szépségsziget várja megkeresésüket
az alábbi elérhetőségeken:
Biatorbágy, Szabadság u. 137.
(Viadukt híddal szemben)
Telefon: 06-23-532-383
Mobil: 06-30-694-67-47 •  Mobil: 06-30-551-02-44
www.aranysarkanymasszazs.hu



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!