Kerthelység

2012. szept 27.

Segítségnyújtás elmulasztása ügyében keres tanúkat a Budaörsi Rendőrkapitányság

Írta: admin Kategória: • rendőrségi felhívás

A Budaörsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytat a Btk. 172. § (1) bekezdésébe ütköző és a (3) bekezdés I. fordulata szerint minősülő segítségnyújtás elmulasztásának a veszélyhelyzetet előidéző segítségnyújtásra egyébként is köteles által elkövetett bűntettének megalapozott gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2012. augusztus 30-án 19:00 és 20:00 óra körüli időben egy idős hölgy Budaörsön a Hegyalja utca jobb szélén sétált, amikor a háta mögött érkező ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, és típusú személygépkocsival elütötte.

A baleset következtében a sértett előre láthatólag 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett, a balesetet okozó személygépkocsiban lehetséges, hogy anyagi kár keletkezett. A balesetet követően az ismeretlen személy a helyszínt megállás, és segítségnyújtás nélkül elhagyta.

Kérjük, hogy aki a balesettel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a Budaörsi Rendőrkapitányságot a 23/505-400-as telefonszámon, vagy a 112-es, 107-es rendőrségi hívószámok valamelyikét, illetve névtelensége megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es telefonszámot.



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!