Kerthelység

2012. aug 31.

Sikeres dzsúdótábor a Zimándyban

Írta: admin Kategória: ESEMÉNYEK

17 éve minden nyáron szervezünk tábort és minden évben tanulunk újat, amit a következő tábor lebonyolításánál hasznosítani tudunk. Most jó lett volna egy nagyobb terem, de ezt úgy oldottuk meg, hogy megosztottuk a csapatot és két csoportban edzettünk.

Idén (is) nagyon jól sikerült a napközis sporttáborunk, olyan szülők is elismerően nyilatkoztak, akik eddig nem nagyon ismerték az edzéseinket és a szakosztályunk működését.
Még az óvodás gyerekek szülei is megnyugodtak, pedig ők azért – érthetően – aggódtak egy kicsit.
Minden eltervezett programunkat meg tudtuk valósítani, a kalandparktól a múzeumlátogatáson, strandoláson át a szalonnasütésig. Na, és persze edzettünk is.
A tábor sikeréhez kellett az iskola segítsége is (nagyon jó helyünk volt a Zimándyban) és az, hogy az egyik apuka, Egyed József díjmentesen bocsátotta rendelkezésünkre – egy teljes napra – a kalandparkot. Az így megspórolt pénzen még több családnak tudtunk kedvezményt adni a tábor árából. A sporttábort jövőre is meg szeretnénk tartani.
Most az edzőtáborok következnek, először Salgótarján, ahol a 10–12 éves versenyzőink napi két dzsúdó-, egy futó- és egy erősítő edzéssel készülnek az őszi versenyekre.



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!