Kerthelység

2012. jún 29.

Telenor Önkéntes Nap

Írta: admin Kategória: ESEMÉNYEK

Június 13-án a törökbálinti székhelyű Telenor Magyarország Zrt. vezetői és dolgozói közösségi tevékenységgel bizonyították elkötelezettségüket a helyi értékek, Törökbálint mellett.

A társadalmi felelősségvállalás szellemében a vállalat mintegy 400 dolgozója ajánlotta fel egynapi munkáját, hogy a helyi iskolák, óvodák, önkormányzati intézmények és játszóterek festésében, valamint a városi buszmegállók tisztításában feladatot vállaljon. A munkához szükséges eszközöket és alapanyagokat – jelentős anyagi ráfordítással – ugyancsak a Telenor biztosította. A munkálatok többhetes előkészítését és szakmai irányítását – a polgármesteri hivatal támogatásával és az intézményi gondnokok bevonásával – a törökbálinti Városgondnokság végezte.
Megszépült városi helyszíneink: TTC Sporttelep, Bóbita Óvoda (régi), Nyitnikék Óvoda, Csupaszív Óvoda, Zimándy Ignác Általános Iskola, Bálint Márton ÁKI, Tüskevár játszótér, Kalóz-tanya játszótér, Segítő Kéz Szolgálat, gyermekorvosi rendelő, Szociális Iroda, rendőrség, valamint közel 30 buszváró.
A felújítási munkákkal egy időben a Telenor dolgozóinak egy másik önkéntes csoportja 100 törökbálinti általános iskolás diákot látott vendégül a Telenor Házban, hogy színes programokkal, játékos keretek között bővítsék a gyerekek ismereteit a digitális világról, a mobil távközlésről és a környezettudatosságról.
Az érintett iskolák és óvodák, valamint a polgármesteri hivatal dolgozói kávéval, teával, süteménnyel és pogácsával látták vendégül az önkénteseket.

Halász Örs

Törökbálint Város Önkormányzata, intézményei és az egész város nevében ezúton is kifejezem köszönetemet a Telenor vezetőségének és valamennyi dolgozójának ezért a példaértékű felajánlásért és a remek hangulatú, emlékezetes napért.

Turai István
polgármester

A Telenornál azt valljuk, hogy felelősséggel tartozunk a környezetért, különösen, ahol nap mint nap dolgozunk. Éppen ezért kiemelt fontosságú, hogy saját kétkezi munkánkkal is hozzájáruljunk ahhoz, hogy egy élhetőbb, barátságosabb környezet várja az itt élőket, a munkatársakat, az itt óvodába és iskolába járó gyerekeket. Örülök, hogy úgy sikerült összeállítanunk az Önkéntes Nap eseményeit, hogy azok egyszerre jelentettek közösségépítő programot és Törökbálint számára is hasznos tevékenységet.

Christopher Laska
vezérigazgató



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!