Kerthelység

2012. jún 29.

„Szer-telenül” kiállítás

Írta: admin Kategória: ESEMÉNYEK

Törökbálint Város Önkormányzata a Segítő Kéz Szolgálattal karöltve nyújtott be pályázatot 2011-ben a Nemzeti Család és Szociálpolitikai Intézet által közzétett Kábítószer-prevenciós programok támogatására.

A Szer-telenül című pályázatot a nemzeti erőforrás miniszter is támogatásban részesítette. A programok megvalósításában a Zimándy Ignác Általános Iskola és Egységes Pedagógiai Szakszolgálat, valamint a Bálint Márton Általános és Középiskola tanulói is részt vesznek. Június 12-én Turai István polgármester és Csokonáné Vízkeleti Ildikó, a Segítő Kéz Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat vezetője nyitotta meg a művelődési házban azt a kiállítást, amely egyrészt a program foglalkozásain készült fényképeket, másrészt a szolgálat által kiírt Szer-telenül című pályázatra beérkezett pályaműveket mutatta be. A beérkezett művek közül a legjobbakat díjazták is. Az elismerésben a következő gyerekek részesültek:

5. és 6. osztályosok:        7. és 8. osztályosok
I. Vellner Zsófia        I. Gulyás Eszter
II. Berta Réka            II. Szőke Enikő
III. Egresi Barbara        III. Lanczki Laura

Különdíjban részesültek: Ambrus Szintia, Árvai Dorottya, Cuadrado Alarcon Eszter, Erdei Anna, Fotenbacher Ágnes, Komlós Alexandra, Kulicskó Ádám, Lantos Dániel, Pető Réka, Simon Viktória, Takács Nikolett és Törtei Máté.



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!