Kerthelység

2012. máj 31.

Alakformálás nem csak nőknek!

Írta: admin Kategória: KIKAPCSOLÓ

Sokunk problémái lehetnek az itt-ott megjelenő, eltüntethetetlennek gondolt zsírpárnák – erre lehet megoldás a kavitációs zsírbontás.
A kavitációs ultrahang az esztétikai kezelések legújabb és leghatékonyabb vívmánya. Az alacsony (40 kHz) frekvenciájú ultrahanghullámok egy nagyon gyors, másodpercenként közel 40 ezerszer váltakozó nyomást és összehúzódást fejtenek ki a zsírsejtekre. Ez a szabályozott és ismétlődő folyamat létrehozza a fizikából már ismert jelenséget, a kavitációt. Ennek eredményeképpen a zsírsejtek fala megreped, a bennük tárolt felesleges lipidek az anyagcsere-lebontó folyamatok által bomlanak le és a kiválasztó szerveken keresztül távoznak a szervezetből.
A kezeléseket egy állapotfelmérő vizsgálat előzi meg, ahol szakember ad pontos tájékoztatást a kezelés menetéről, a várható eredményekről, illetve a siker érdekében a kúra alatti teendőkről. Egy kúra átlagosan 6–10 kezelésből áll, egy-egy kezelés pedig nem haladhatja meg a 30 percet. Teljesen fájdalommentes beavatkozás, melléhatása nincs. A kavitációs zsírbontás kizárólag a következő területeken alkalmazható: kar, has, csípő, fenék és comb, és 7–10 naponta ismételhető. A kezeléssorozat akkor a leghatékonyabb, ha a kezelések egy adott területre koncentrálódnak. Az elért eredmény nagymértékben függ a vendég állapotától és az együttműködésre való hajlandóságától, de általánosságban elmondható, hogy egy 6–10 kezelésből álló kavitációs ultrahangkúra az adott területen egy-két ruhaméret-csökkenést eredményezhet. A siker elérése érdekében elengedhetetlenül fontos a megfelelő folyadékfogyasztás. A napi 2,5-3 liter folyadékra a szervezetnek a zsírok és salakanyagok tökéletes kiürítése miatt van szüksége, ennek hiányában sajnos előfordulhat, hogy a felszabadult zsír egyéb testtájékon az ott található zsírsejtekbe épül vissza. Tovább fokozható az eredmény alacsony zsír- és szénhidráttartalmú könnyített étrenddel, valamint napi 30 perces mozgással, például sétával. Kiegészítő kezelésként javasolt a nyirokpumpa-kezelés.

Kavitációs zsírbontás nem végezhető:
– várandós hölgyeken
– hallókészülék esetén
– peacemakerrel vagy fémimplantá­tummal rendelkező vendégeknél
– epilepsziás vendégeknél
– súlyos szívritmuszavar esetén
– dobhártya-rendellenesség esetén
– daganatos megbetegedés esetén
– trombózis esetén

Kapcsolat:
Aranysárkány Szépségsziget
várja megkeresésüket
az alábbi elérhetőségeken:
Biatorbágy, Szabadság u. 137.
(Viadukt híddal szemben)
Telefon: 06-23-532-383
Mobil: 06-30-694-67-47
Mobil: 06-30-551-02-44
www.aranysarkanymasszazs.hu



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!