Kerthelység

2012. márc 29.

A Cigány Önkormányzat hírei

Írta: admin Kategória: ESEMÉNYEK

Nevet kellett változtatnia a Törökbálinti Cigány Kisebbségi Önkormányzatnak. A kisebbségi önkormányzatok mostantól nemzetiségi önkormányzatokként működnek tovább, így az új név Cigány Nemzetiségi Önkormányzat, röviden CNÖ. Információkat az önkormányzat munkájáról továbbra is a www.cko.hu oldalon lehet találni.

Március 10-én megkezdődött a gépjárművezetői-tanfolyam a törökbálinti CNÖ és a Mazsola Tanoda közös szervezésében. A szervezők továbbra is várják a jelentkezőket a garantáltan 90 ezer forintból letehető tanfolyamra. A tanfolyam díja részletekben is kifizethető.
A CNÖ lehetőséget kapott, hogy részt vegyen a törökbálinti önkormányzat és a Segítő Kéz Szolgálat által rendezett péntek délutáni gyerekeknek tartott programsorozaton, amelyen az első alkalommal tizenöt gyermekkel tudott részt venni. Itt a gyerekek játszhatnak, beszélgethetnek, kézműveskedhetnek. A CNÖ vezetősége lapunk hasábjain szeretne köszönetet mondani a szervezőknek a remek hangulatért, a nagyszerű gyerekfelügyelőkért és a kitűnő programokért.

Szemétgyűjtés
A helyi CNÖ ismét megrendezi szemétgyűjtési akcióját. A harmadik alkalommal megrendezésre kerülő eseményen a résztvevők ezúttal is a Rudák-telepet a Pince térrel összekötő erdei utat takarítják meg.
Találkozó: 2012. április 15-én 15.30-kor a Pince téren található játszótéren.

N.G.

Tags: ,


Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!