Kerthelység

2012. márc 29.

Tavaszi megújulás az Aranysárkány Szépség Szigeten

Írta: admin Kategória: • Egészségünkre

Tippek a felesleges kilók leadására

Hamarosan itt a tavasz, amikor testünk-lelkünk vágyik a megújulásra, megszépülésre. Lekerül rólunk a nagykabát, és sürgős megoldás után kutatunk a télen felszedett kilók leadására. Biatorbágyon az Aranysárkány Szépség Szigeten mindezt könnyen megtehetjük. A környéken egyedülálló módon kínál komplex szolgáltatásokat, amelyek  fontosak a jó közérzethez és a tökéletes megjelenéshez, továbbá a gyógy- és kényeztető masszázsok mellett az egészség megőrzésére és alakformálásra is ajánl kezeléseket, valamint kozmetikai, fodrászati, kéz- és lábápolási, műköröm-szolgáltatásokat is. Most két lehetséges módszert ajánlunk arra, hogyan hozzuk újra formába magunkat.

Bambuszvirág®, kúra (MiaoMei® továbbfejlesztett változata)

A kúra a masszázstechnikának egy különleges, egyedi fajtáját alkalmazza, amely rendkívül hatékonyan és minden eddigi nyugati módszernél gyorsabban segít megszabadulni a felesleges kilóktól.
Ezt a tradicionális kínai eljárást elsősorban egészségmegőrző, fiatalító kezelésként tartják számon hazájában. Fogyasztó hatását annak köszönheti, hogy visszaállítja a szervezet egyensúlyát. A salakanyagok gyorsabban ürülnek ki a testünkből, így a káros anyagok nem tudnak lerakódni a szövetekben.
Az első két hét maga a salaktalanítás. A 10 napos intenzív időszak során a napi rendszerességgel elvégzett speciális masszázs 4–10 kilogramm fogyást (egy-két ruhaméret-csökkenést) garantál. Megteremti a test és a lélek közötti harmóniát.
A következő három hónapban a fenntartó kúrának köszönhetően nincs jo-jo effektus.
A kúra alatt nincs éhezés, napi ötször kötelező az étkezés.
A kezeléseket megelőzi egy orvosi állapotfelmérés, amelynek köszönhetően biztonságossá és személyre szabottá válik a módszer.
A kúra nagymértékben hozzájárulhat a vérnyomás helyreállításához, a vércukorszint csökkentéséhez, segít a nehéz napokon, csökkentheti a klimaxos hőhullámokat, az erős ízületi fájdalmakat, derékfájást, epebántalmakat.
Segítségével javulhatnak a gyomor- és bélproblémák, a keringési rendellenességek, visszérfájdalmak stb. A narancsbőr okozta panaszokra is megoldást nyújthat. Garanciát vállalnak a rendszerre, amennyiben a szabályokat a páciens betartja.

MiaoMei® tradicionális egészségmegőrző, fiatalító és fogyasztó masszázs
Kínában is különlegességnek tartják a MiaoMei® tradicionális egészségmegőrző, fiatalító és fogyasztó masszázst. Nem csupán fogyást ígér, hanem a szervezet egyensúlyának, helyes működésének megteremtését. A MiaoMei® masszázs egy kínai tradicionális kezelés, melynek alapja az akupunktúra, akupresszúra, amely szintén egy ősi hagyomány Kínában. A MiaoMei® masszázstechnika alapja, hogy az 54 akupunktúrás pontot gondosan kiválasztják és azokat egyedi sorrendben stimulálják. A nyugati stílusú masszázsfogások helyett nyomást alkalmaz, s mivel olajra vagy más „vivőanyagra” eközben nincs szükség, nem kell hozzá levetkőzni. Holisztikus terápia, mint maga az akupresszúra is – egyes tünetek helyett az egész szervezetre koncentrál és célja az energia természetes egyensúlyának helyreállítása azáltal, hogy nyomást gyakorol az energiacsatornák, más néven meridiánok bizonyos pontjaira. A fogyáson felül viszont a MiaoMei® masszázs normalizálja a vérnyomást, elősegíti az anyagcserét, immunrendszer-erősítő, növeli a szervezet energiaszintjét. A sok salakanyag eltávozásától hangulatjavító és stresszoldó is, egyensúlyba hozza az egész szervezetet s ezzel oldja a feszültséget, a stresszt. A MiaoMei® masszázskúra terápiája mindenki számára jótékony hatással van, de a kúra megkezdése előtt mindenképp konzultáljon szakemberrel.
Megjegyzés: A MiaoMei® masszázs egy jogvédett masszázstechnika, a masszőrnek rendelkeznie kell MiaoMei®-képzéssel, illetve továbbképzéssel.

Kavitációs zsírbontás

A kavitáció egy olyan hatékony módszer, mely megsemmisíti a lokalizált zsírfelhalmozódást a kavitációs effektus segítségével. Ezzel az ideális eljárással lenyűgöző eredmények érhetők el non-invazív módon.
A Cavix által kibocsátott kavitációs hullámok csak a zsírsejtekre hatnak, méretükből és összetételükből adódóan, mivel a zsírsejtek rugalmatlanok és könnyen szétesnek.
A véredényeknek és a közeli nyirokereknek más az összetéte­lük és a rugalmasságuk, ezért ezekre bizonyítottan semmilyen hatást nem gyakorolnak a Cavix által kibocsátott kavitációs ultrahanghullámok
A kavitáció újraformálja alakját úgy, hogy eléri a mélyebb rétegekben felhalmozódott zsírt egy speciálisan modifikált alacsony frekvencia segítségével. Olyan kezelést biztosít, amely mélyen, a probléma gyökerénél hat, eltérően a többi rendszertől, amelyek általában magas frekvenciát alkalmaznak, így nem hatolnak be a felszíni rétegek alá.
A kavitációs hullámokkal megsemmisített zsírsejtek a test természetes élettani folyamatai által távoznak a szervezetből.
A zsírsejtek 90 százaléka triglicerid, amelynek 70 százaléka koleszterin. A felesleges trigliceridek belépnek a szisztematikus körforgásba és lebontódnak. A lebontás során felszabadult zsírok kiürülését jelentősen fokozhatjuk kézi vagy gépi nyirokmasszázs alkalmazásával.
Alacsony, 40 kHz körüli kavitációs ultrahanghullámok alkalmazásakor hatékonyan el tudják érni a zsírszövetet. Emellett az általunk kínált nagy teljesítményű célkavitációs készülékekkel biztosak lehetünk, hogy elegendő energiával érkeznek a célterületre a kavitációs hullámok, és megsemmisítik a zsírsejteket.
Zsírleszívás után szinte kötelező a kavitáció, mert csökkenti az aszimmetriát és tökéletesíti a műtét eredményét.
A kavitációs kezelés rendkívül hatékonyan csökkenti a tömör kollagénrétegek sűrűségét, melynek hatásaként a kialakult narancsbőr látványosan csökken, megszűnik.
A zsírsejt megsemmisülése fokozza a vérkeringést és a kollagén regenerációt, melynek következtében jelentősen javul a cellulit külső megjelenése.

Fontos tudnivalók a kavitációs zsírbontás alkalmazásánál
–    Kezelési terület nagysága 10×10 cm, 7-10 percen keresztül.
–    Lassú körkörös mozdulatok alkalmazása.
–    Lehetőleg ne alkalmazzuk 3-nál több szomszédos területen.
–    Vese és máj fölötti részeken ne alkalmazzuk
–    Ha a csont fölötti részeken alkalmazzuk, csökkentsük a teljesítményt és válasszuk a pulzáló módot.
–    A kezelések között 10-15 nap pihenési idő javasolt, de minimum egy hét.
–    Összesen 5–12 alkalom szükséges a látványos zsírbontásra.
–    A nyirokelvezető kezelések, például vákuum alkalmazása javasolt a kavitációs kezelés befejezéseként.

Ellenjavallatok kavitáció alkalmazásánál
–    Ne alkalmazzuk sérült bőrfelületen
–    Várandós hölgyeken
–    Akinek pacemakere vagy fémimplantátuma van
–    Hallókészülék (fém és elektromos) esetén
–    Epilepsziás vendégnél
–    Súlyos szívritmus zavar esetén
–    Trombózis esetén
–    Dobhártya-rendellenesség esetén
–    Semmilyen rákos megbetegedés esetén

Miért a kavitáció?
Mert
–    teljesen fájdalommentes és hatékony alakformáló kezelés
–    szükségtelenné teheti a zsírleszívást, de zsírleszívás után is szinte szükséges az aszimmetriák eltüntetésére
–    a kavitációs kezelés javítja a cellulit megjelenését a bőrön
–    lehetséges mellékhatása csak egy enyhe bőrpír, és néhány kis gyulladásos göb megjelenhet a kezelt területen, közvetlenül a kezelés után, amelyek 30–60 perc alatt teljesen eltűnnek

Kapcsolat:
Aranysárkány Szépségsziget várja megkeresésüket
az alábbi elérhetőségeken:
Biatorbágy Szabadság u. 137
(Viadukt híddal szemben)
telefon: 06-23- 532-383
mobil: 06-30-694-67-47
mobil: 06-30-551-02-44



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!