Kerthelység

2012. márc 10.

Labdarúgó hírek

Írta: admin Kategória: ESEMÉNYEK

Itt a tavasz és vele a sportszezon kezdete. Labdarúgó csapataink, kezdve az öregfiúktól egészen a legkisebbekig, a téli felkészülés után lassan megkezdik tétmeccseiket. Honlapunkon igyekezni fogunk a lehető legnaprakészebben beszámolni sportolóink eredményeiről.

- Március 10-én 14 órai kezdettel megkezdi a tavaszi bajnokságot TTC labdarúgó csapata Százhalombatta ellen az NBIII Duna csoportjában. A bajnokság jelenleg utolsó előtti helyén álló, de a tél folyamán igencsak megerősödő Törökbálint nagy reményekkel látogat a jelenleg nyolcadik helyen álló Százhalombatta otthonába.

- Nagyszabású utánpótlás teremtornát rendez a hétvégén a T-Bálint Labdarúgó Sportakadémia Egyesület. A III. Farsangi Kupán két nap alatt, öt korosztály és 22 egyesület fiataljai vívnak csatát a két iskola sportcsarnokában.

- Az elmúlt hetekben két kupagyőzelmet is arattak a Törökbálinti Focisuli U9-es korosztályú játékosai. Míg február 26-án hazai pályán, rákövetkező szombaton Piliscsabán hozták el az első helyezettnek járó díjat a fiúk.



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!