Kerthelység

2012. márc 01.

Sport - utolsó edzőmérkőzését is lejátszott a TTC labdarúgócsapata

Írta: admin Kategória: ESEMÉNYEK

Február 29-én utolsó edzőmérkőzését is lejátszotta a TTC felnőtt labdarúgócsapata, bár utolsó felkészülési mérkőzésén a csapat vereséget szenvedett, a korábbi eredmények és a sikeres igazolásoknak köszönhetően reménykedve várhatja a csapat a tavaszi rajtot, mely március 10-én  lesz, Százhalombattán 14 órai kezdettel. A csapat első hazai mérkőzését, 17-én 15 órától játssza, Soroksár ellen.

UPDATE: a csapat játszik még egy edzőmérkőzést, március 3-án, Délegyháza ellen.

Egy héttel ezelőtt, február 23-án az Alföld-csoport jelenlegi hatodik helyezettje látta vendégül a bálintiakat, de sem a hazai pálya előnye, sem a jobb helyezés nem érvényesült, fiaink 4-2-es győzelemmel zárták a mérkőzést.
Szombaton Budaörs volt a vendéglátó, ahol a városi csapat U19-es korosztálya volt az ellenfél. Mivel nem a felnőtt, hanem az első számú utánpótlás csapattal játszottunk, a győzelem borítékolható volt, így a lőtt kilenc gól elfogadható, de az öt kapott már elgondolkoztatásra sarkallhat.
Utolsó felkészülési meccsünkön, tegnap 3-1-es vereséget szenvedtünk az RKSK csapatától, mely nem a legjobb lezárása a felkészülésnek, de a csapat őszi megerősítése mindenképpen reményre adhat okot.

Eredmények:

ÜLLŐ–TÖRÖKBÁLINTI TC 2–4
gól: Lajer, Bábik, Bukovec, öngól

BUDAÖRS U19–LINDAB-TÖRÖKBÁLINTI TC 5–9 (3–3)
gól: Csintalan (2), Bábik , Bukovec, Elmájer, Filó, Héray, Kollár, Kovács

RKSK-TÖRÖKBÁLINTI TC 3-1
gól: Zimon



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!