Kerthelység

2012. feb 22.

Sporthírek - egy győzelem, egy döntetlen, egy vereség

Írta: admin Kategória: ESEMÉNYEK

Újra győztek felnőtt kosárlabdacsapatunk, az U20-as fiúk, viszont kikaptak ellenfelüktől. Rossz hír még a kosársport szerelmeseinek, hogy a csapat irányítója, Spiriev Olivér lábközépcsont törést szenvedett. A TTC labdarúgói és a Biatorbágy SE ezúttal nem bírt egymással.

Kosárlabda

Továbbra is megállíthatatlan az MTK-Törökbálint felnőtt kosárlabda csapata. Az utoljára tavaly március 5-én vereséget szenvedő csapat, ezúttal az Óbudai Kaszások együttesét győzte le. A mérkőzés igazából már az első negyedben eldőlt, ugyanis ezt a játékrészt a fiúk 41-10-re nyerték. Ezután a fiúk egy kicsit vissza is fogták magukat, a második és a harmadik negyedet el is veszítették, de a győzelem egy percig sem forgott kockán.

MTK Törökbálint - Óbudai Kaszások  112-87 (41-10, 25-27, 24-30, 22-20)

Az U20-as csapat már az ősszel is kikapott a kaszásoktól, így várható volt, hogy a mostani, megfiatalított és átalakult csapat sem fog bírni ellenfelével. Ehhez képest a fiúk helyt álltak a mérkőzésen, még ha győzni végül nem is tudtak.

MTK Törökbálint U20 - Óbudai Kaszások U20  78-95 (14-34, 20-14, 13-23, 31-24)

Lábközépcsont törést szenvedett és gipszben van Spiriev Olivér a csapat utóbbi időben kitűnő formában lévő irányítója. A játékos visszatérésének időpontja egyelőre kérdéses, de az biztosnak látszik, hogy az alapszakaszban már nem léphet pályára.

Labdarúgás

Hétvégén ismét edzőmérkőzést játszott a TTC felnőtt labdarúgócsapata. Ezúttal a velünk egy csoportban szereplő, de lényegesen előkelőbb helyen álló Biatorbágy SE volt az ellenfél. A két csapat között jelenleg “csupán” 13 helynyi különbség van a tabellán. míg a biatorbágyiak jelenleg a bajnoki címért, a mieink a kiesés ellen küzdenek.
A csoportbeli különbség viszont egyáltalán nem látszott meg a mérkőzésen, melyen a fiúk a szünetben 1-0-ás törökbálinti vezetéssel fordultak, a meccset pedig igazságos 3-3-as döntetlennel zárták.

VIADUKT SE-TÓPARK BIATORBÁGY–LINDAB-TÖRÖKBÁLINTI TC 3–3 (0–1)
Gólszerző: Dallos Dániel, Mérey Márk, Novák Lőrinc, ill. Elmájer Tibor, Héray László, Bábik Tibor



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!