Kerthelység

2012. jan 31.

Megkezdték a felkészülést focistáink

Írta: admin Kategória: SPORT

Január 9-én kezdte meg a felkészülést a TTC felnőtt labdarúgócsapata a tavaszi szezonra. A csapat a hét szinte minden napján tart edzéseket, vasárnap és a legtöbb csütörtökön lesz csak pihenőnap. Hétvégeken, ha minden jól alakul, edzőmérkőzéseken fognak játszani vagy különböző tornákra neveznek be.

Lapzártánk utáni hetekben a fiúk részt vesznek Csömörön a Voyage kupán, illetve két edzőmérkőzést is játszanak, egyet Vecsés ellen, a másik mérkőzés ellenfele lapzártánkkor még nem ismert. A csapat az időjárási viszonyoknak megfelelően idén is három helyszínen tartja az edzéseket, Törökbálinton, Budaörsön és Budapesten a Sportmax műfüves pályáján. A csapatbeli jövésmenésekről még nem sok információ van, a jelek szerint négy játékos távozik a keretből, ezért a vezetőség a helyükre keres újabb játékosokat. A csapatnak a következő években nagyon meg kell erősödnie, hiszen előreláthatólag a nagy változások elé néznek a nemzeti bajnokságban, így néhány év múlva igen kemény ellenfelek is várhatnak rájuk az NB III-ban.
Az U13-as és az U15-ös csapatok is januárban kezdik meg a felkészülést, és már a hónapban részt vesznek egy szlovákiai teremtornán.

Tags: ,


Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!