Kerthelység

2011. dec 30.

Adni sokféleképpen lehet…

Írta: admin Kategória: ESEMÉNYEK

Telenor karácsony

December 13-án kedves esemény színhelye volt a Telenor Ház. A vállalat vezetése ötven törökbálinti kisgyermeket látott vendégül karácsonyi műsorán. A gyerekek mindannyian a Családsegítő Szolgálat ügyfélkörébe tartozó családokból érkeztek.

A különbuszok a szolgálat épülete előtt vették fel a gyülekező csoportot, és a gyerekek nagy izgalommal nyomták az orrukat az ablaküveghez, hiszen a legtöbben még soha nem jártak a Telenor impozáns, új székházában. Tizenhat segítő hat csoportban terelgette a gyerekeket, így rövid idő elteltével már mindenki otthon érezte magát. Pedig még nem is sejtették, milyen meglepetések várják őket, hiszen a cég, hagyományaihoz híven, most is igazi különlegességgel várta a kis vendégeket.
A megérkezés okozta izgalmakat gyorsan kipihenhették a gyerekek. Egy kis kakaó, üdítő és süti feledtette a kinti fagyos sötétséget, és máris kezdetét vette a cég dolgozóiból alakult Csillámpor Társulat előadása. A szívből jövő, kedves történet és a profikat is megszégyenítő lelkes színészi gárda igazi karácsonyi mesevilágba repítette ifjú nézőközönségét. A darabhoz szintén a Telenor dolgozóiból alakult zenekar szolgáltatta a talp alá valót. Az előadás közben már készült a gyerekek ünnepi vacsorája is, és az aula felől felhangzó vastaps tudatta a pincér bácsikkal, hogy hamarosan érkezik az éhes nézőközönség. A vacsora előtt azonban még egy meglepetés várta a gyerekeket. Két héttel ezelőtt a Telenor székházának aulájában felállították a karácsonyfát. De ezt a fát nem csak a megszokott színes üvegdíszekkel öltöztették fel! Ott lógott rajta ötven szép kis mézeskalács szív, rajta egy-egy gyerek nevével és életkorával. A névsort a Családsegítő Szolgálat bocsátotta a Telenor munkatársai rendelkezésére. Az elmúlt hetekben a székházban dolgozó kollégák választhattak egy-egy ilyen díszt, és vele egy-egy gyermeket, akinek személyre szóló ajándékot vettek vagy csináltak. Végül minden szépen becsomagolt, névre szóló doboz a fa alá került, és az előadás végeztével mindenkire rátalált az ő személyre szóló ajándéka, amelyet a Telenor egy-egy munkatársa nagy gonddal, szeretettel készített el a gyerekeknek.
Adni sokféleképpen lehet. A Telenor munkatársai igazi figyelmességgel és szeretettel készültek erre a napra, és nemcsak egyszerűen ajándékot adtak a nehéz sorsú gyerekeknek, de egy szívmelengető élménnyel ajándékozták meg őket. A vacsora véget ért, és a Telenor székház csillogó fényeivel búcsúzott a vendégektől. Biztos vagyok benne, hogy erre az estére minden résztvevő, vendégek, szervezők, résztvevők meleg szívvel gondolunk majd vissza. Köszönjük a sok figyelmességet! A gyerekek nevében is áldott, békés karácsonyt kívánunk a Telenor minden dolgozójának!



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!