Kerthelység

2011. okt 30.

Őszi kezelések a Tükör Szépségszalonban

Írta: admin Kategória: • Egészségünkre

Itt az ősz, ha pedig új évszak, akkor nemcsak a ruháinkban kell váltanunk, hanem bőrünk ápolása is eltérő módszert igényel. A jó közérzethez és a vonzó megjelenéshez szervesen kapcsolódik a megfelelő bőrápolás, az évszakfordulón pedig különösen fontos, hogy gondosan felkészítsük szervezetünket a hidegre. Rainer Krisztina kozmetikussal beszélgettünk az őszi kozmetikai kezelésekről.
Két olyan kezelésünk van, amelyeket speciálisan az ősz-téli hónapokban ajánlunk vendégeinknek, ezek a napsütéses hónapokban nem alkalmazhatók.
Az egyik és egyben legújabb kezelésünk a seprűvénák, piros foltok, pókangiómák, orrerecskék, éranyajegyek, fibrómák eltávolítása. A kezelés az egyedülálló Veinwave technológiával történik, amelynek hatása a nagyon magas frekvenciájú rezgések által termelt hő hatásán alapul. A Veinwave az egyetlen kezelőgép, amely nagyfrekvenciás mikrohullámokkal véglegesen koaguálja azokat az erecskéket, amelyek más kezelésekkel nem tüntethetők el.
Nagy-Britanniában 2001-ben történt bevezetése óta slágerterápiának számít az eljárás, az ottani orvosok kiemelten ajánlják az említett érelváltozások kezelésére.
Egy kezelés során 15-20 perc alatt 200-250 impulzust ad le a gép, és ezzel akár 50 centiméternyi eret képes eltüntetni teljes biztonsággal.
A kezelés gyakorlatilag fájdalommentes (ellentétben a lézeres, illetve injekciós kezelésekkel) és bármilyen testrészen elvégezhető. A kezelés után a kezelt személy 15 perc múlva már végezheti mindennapi tevékenységét. Minden bőrtípusnál sikerrel alkalmazható ambuláns beavatkozás.
A kezelések ára a lézeres kezelések árának töredéke. Egy 15 perces éreltávolító kezelés 10 ezer forintba, egy kisebb fibróma eltávolítása 2500 forintba kerül.

Mikrodermabrázió
Másik speciálisan őszi-téli slágerkezelésünk a mikrodermabrázió.
Ez egy speciális bőrcsiszolási eljárás, amelynek során a bőr elhalt, elszarusodott felső rétege egy speciális kezelőfejjel eltávolításra kerül. Ennek következtében a bőr barrier rétege egy rövid időre megnyílik, amelybe orvosi tisztaságú hatóanyagokat, növényi hialuronsavat, aranyat juttatunk be. A hatás kettős: egyrészt a felső elhasználódott bőrrétegek célzott eltávolításával a sejtek öngyógyító mechanizmusa beindul, ezáltal új, ép szövetek lépnek a korábbiak helyére. Másrészt a csiszolást követő bőrtápláláskor az általunk használt ökológiai hatóanyagok mélyhidratálják és újrastrukturálják a bőrt.
Csiszolás után javaslom a tű nélküli mezoterápiás kezelésünket, amely sejtszinten képes megújítani, táplálni, kisimítani a bőrt, arcon és testen egyaránt.
A kezelés hatására látványosan egészségesebb (rózsaszínű) lesz a bőr színe, textúrája szinte azonnal javul. Az eredmény egy fiatalabb, ruganyosabb, simább bőrfelszín.
A kezelést ajánlott kúraszerűen elvégezni.

Ajánlom a kezelést:
– szürkés, foltos, pigmentált arcbőrre
– ráncos bőrre
– aknés, heges bőrfelszínre
– rugalmasságát vesztett, károsodott bőrre
– vízhiányos bőrre (amikor húzódik az arcbőr)
– striákra
– általános bőrfiatalításra.

A mikroder­ma­brá­ziós kezelés ára 9800 forint, amely tartalmazza a csiszolást és a hialuronsavas kezelést is.
Ha nyáron felszedett néhány kilót, vagy bőre minőségén szeretne változtatni, ajánlom alakformáló, testzsírcsökkentő és bőrkisimító kezeléseinket: LPG Endermologie, Tripollar Regen rádiófrekvencia, Bodywrapping, Marc III nyirokmasszázs.

Novemberben minden testkezelési bérletre (LPG, Tripollar Regen, Testtekercselés és Nyirokmasszázs) 20 százalék kedvezményt vehetnek igénybe vendégeink.
Következő akciónk keretében pedig november 11-én a Szépségszalonok éjszakáján számos kezelésünket 50 százalék engedménnyel vehetik igénybe. Erről bővebben:
www.szepsegszalonokejszakaja.hu.



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!