Kerthelység

2011. júl 30.

Tegyen egy próbát! Meglátja, megéri!

Írta: admin Kategória: ESEMÉNYEK

Az ember nehezen áll ellen a rengeteg pénzzel megtámogatott reklámhadjáratoknak, és ha sokszor hallja, hajlamos elhinni, hogy a nagy áruházak akciós termékei a legolcsóbbak. Pedig érdemes egy próbát tenni!
A törökbálinti üzletsor festékboltjában megtalálhatunk mindent, amire lakásunk, házunk új ruhába öltöztetéséhez szükségünk lehet. A kis boltban közel 2000 termék közül választhatunk, nagyon kedvező áron. Ráadásul nem kell tanácstalanul bolyonganunk a végeláthatatlan polcsorok között, mert szakszerű, előzékeny, minden részletre kiterjedő segítséget kaphatunk a kis festékboltban dolgozó szakemberektől.
Az üzlet tulajdonosa, Nyerusay Gábor és felesége több mint húsz éve dolgozik a festékforgalmazásban. Szakmai tapasztalatuk mindig a vevők rendelkezésére áll. Az üzlet közvetlen kapcsolata van a legnagyobb hazai és több külföldi festékgyártóval, így lehetőség van arra, hogy a termelőüzemek által a forgalmazók részére biztosított kedvezményeket az üzlet tulajdonosai továbbadják a vásárlóknak. Amennyiben a keresett termék éppen nincs készleten, és megrendeljük azt, legtöbbször egy napon belül átvehetjük az üzletben, de a nagy mennyiségű vagy különleges előkészítést igénylő termékeket, például a kültéri színező vakolatokat is nagyon rövid határidővel be tudják szerezni. Az üzlet kínálatában mindenki megtalálja az igényeinek és pénztárcájának megfelelő terméket, az egyszerűbb, de jó minőségű festéktől, segédeszközöktől egészen a különleges igényeket kielégítő specialitásokig.
Nyerusay Gábor és felesége itt élnek Törökbálinton. Segítségükkel a Csupaszív Óvoda nyerte el a magyar Polifarbe festékgyártó cég pályázatát, így a gyerekek idén már egy speciális, gyerekszobák festésére kifejlesztett ezüsttartalmú festékkel kifestett csoportszobákban játszhattak, sőt a kerítés lefestésére is sor kerülhetett. Szintén támogatták a TTC gyermek focicsapatát és a Törökbálinti Kamarakórus rendezvényét.
Ha szeretné, hogy Törökbálint egy sokszínű, virágzó város legyen, vásárlásával támogassa ön is a helyi kisvállalkozókat! Tegyen egy próbát! Meglátja, megéri!



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!