Kerthelység

2011. feb 28.

Maribor a tökéletes helyszín egy márciusi síhétvégéhez

Írta: admin Kategória: KIKAPCSOLÓ

Tökéletes helyszín egy rövid márciusi sí hétvégéhez a Budapesttől 3,5 óra alatt elérhető Mariborsko Pohorje. Kedvező mikroklímájának köszönhetően, időjárástól függően hóbiztos síterepet kínál még márciusban is.

Nagy a síelhető terület, és mindig jól karbantartják a pályákat.
A hegy gerincén, szemet gyönyörködtető környezetben fekvő Hotel Bellevue**** pedig minden igényt kielégítő pályaszállás: tényleg csak az ajtón kell kilépni és már síelhetünk is. És egy jó tanács: ne hagyják ki az éjszakai síelést, ezt a különleges élményt az esti fényekben úszó Maribor felett!
Maribor kertvárosi részén, közel a városközponthoz, a sícentrum leghosszabb pályájának közelében, az ülő- és a kabinos lift alsó állomásánál található a régió egyik legszínvonalasabb luxusszállodája, a Hotel Habakukk*****, amelynek 2200 négyzetméteres Wellness-Spa centruma a síelés után igazi felüdülést nyújt. A centrumban jól felszerelt konditerem, úszómedence különféle vízi masszázsokkal, pezsgőfürdő termálvízzel, finn szaunák, gőzkabin, a 300 négyzetméteres szépségszalonban vitaminbár, manikűr, pedikűr, szolárium, akupunktúrás masszázs, különféle pakolások vízágyon, masszázsok (kő, ajurvéda stb.), kozmetika, testkezelés, fodrászat várja a megfáradt síelőket.

Campus Club
PETER Dalibor
H - 1066 Budapest, Jókai u. 30
Tel: +36-20-916-79-39
(hétköznap 10.00-18.00)
Fax: + 36-1-302-32-53
E-mail: dalibor.peter@campusclub.hu
Web: www.utazas.info



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!