Kerthelység

2011. jan 31.

Sportkarácsony

Írta: admin Kategória: SPORT

Hatalmas megtiszteltetés érte év végén a TTC U–13-as csapatát. Minden év végén Pest Megye Közgyűlése a megye sportéletének kiválóságait Sportkarácsonyi ünnepségén részesíti elismerésben.

Sportolók és edzők december 17-én a megyeházán vehették át a legjobbaknak és legeredményesebbeknek járó díjakat világhírű sportolóktól, valamint a közgyűlés képviselőitől. Az ünnepség alkalmával 15 kategóriában közel félszáz díjat ítéltek oda.
A díjakat Pest Megye Közgyűlésének elnöke, alelnökei, valamint az Oktatási, Ifjúsági és Sport Bizottság elnöke adta át. A Sportkarácsonyon a kitüntettek példaképekkel, világhírű magyar sportolókkal is találkozhattak. Díjat adott át a legendás Aranycsapat tagja, Buzánszky Jenő; a fogathajtó sport örökös bajnoka, a hatszoros világbajnok, hétszeres magyar hajtó derby győztes Lázár Vilmos; a kétszeres olimpiai bajnok, világ- és Európa-bajnok öttusázó Martinek János, valamint Molnár Zoltán, a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára.
A Lipők András vezette fiatalok a 2010. év legjobb megyei utánpótlás-korosztályú csapata elismerést kapták, a díjat Buzánszky Jenőtől vehették át.



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!