Kerthelység

2010. dec 30.

Betlehemi jászol a TóPARKban

Írta: admin Kategória: ESEMÉNYEK

A TóPARK szabadidőparkja a téli hónapokban is várja a környékben élőket. A sétány és park területén idén először lesz karácsonyi készülődés, a tóparton feldíszített karácsonyfával és betlehemmel várják a látogatókat december közepétől.

A tóparti sétány tavasz óta folyamatosan rendezvényeknek ad otthont. Az ünnepekhez kapcsolódóan, december második felétől, karácsonyfa és egy kis betlehemi jászol várja az odalátogatókat. Az ünnepi dekoráció Szinkulics Ágnes pedagógus vezetésével a törökbálinti könyvtárban készült, az ott megfordult gyerekek és felnőttek részvételével.
A TóPARKban tavasz óta folyamatosan zajlottak szabadtéri események; áprilisban húsvéti program, májusban pótmajális, júliusban a nemzetközi Garden Lounge Summer Party, szeptemberben a Magyarországról induló, Afrika nyolc országán áthajtó Saharun! rali startja és a gyermekművészeti pályázat kis kiállítása, októberben kutyanap várta a környékbelieket, novemberben pedig a Bálint Márton iskola tartott két diáknapot a szabadidőparkban. Ha a téli hónapok időjárása megengedi, idén ismét lesz a tavalyi évhez hasonló korcsolyázási lehetőség.


Tags:


Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!