Kerthelység

2010. nov 30.

Magas szintű minőség- és teljesítményelvárás

Írta: admin Kategória: INTERJÚ

A NOX 2000 Zrt. 1994 óta végzi építési beruházások teljes körű lebonyolítását és ellenőrzését. 2010-ben közbeszerzési pályázaton elnyerték az eddig egyik legnagyobb önkormányzati fejlesztése, a Bálint Márton Általános és Középiskola tagiskolája beruházása műszaki felügyelői feladatainak ellátását. A cégről Tóth László vezérigazgatóval beszélgettünk.
– Az ön cége, a NOX 2000 Zrt. eddig nem volt Törökbálinton ismert, hiszen nem dolgoztak még önkormányzati megbízással a településen. Önök az önkormányzat érdekképviseletében teljes körű felelősséggel ellenőrzik ennek a gigaprojektnek a megvalósítását, a munka minden részletét. Lapunk visszatérően tájékoztatja olvasóit az építkezésről, de semmit sem tudunk a cégéről. Kérem, mutassa be e fontos feladat ellenőrzésével megbízott vállalkozását olvasóinknak.
– Társaságunk, a NOX 2000 Zrt. 1994 óta végzi építési beruházások teljes körű lebonyolítását, ellenőrzését. Megbízóink főleg települési önkormányzatok, állami szervezetek illetve ingatlanfejlesztő vállalkozások.
Nevünkhöz fűződik többek között a Szépművészeti Múzeum, a Szent Imre Kórház, a Városligeti Műjégpálya rekonstrukciója, a Csörsz utcai Sportmax 2, a Budaörsi Uszoda és Sportközpont, Budaörs új 24 tantermes általános iskolája fejlesztésének lebonyolítása és műszaki felügyelete.
Egyik megkülönböztető erősségünk a projektek egységes, üzleti szemléletű menedzselése, amiben abszolút prioritást élvez megbízónk érdekeinek érvényesítése. Ennek érdekében jól felkészült műszaki, közgazdász- és jogászcsapattal rendelkezünk, ami a feladatok sikeres teljesítésének biztosítéka.
A másik megkülönböztető erősségünk a magas szintű minőség- és teljesítményelvárás (bevezetett MSZ EN ISO 9001 és „NATO beszállításra alkalmas” minőségbiztosítási rendszerek, Banki Műszaki Tanácsadói minősítés).
Társaságunk megfelel az Európai Unió által támasztott minőségellenőrzési feltételeknek, aminek köszönhetően számtalan EU-forrásból finanszírozott projekten hajtunk végre audit és tanácsadó feladatokat.
2010 elején közbeszerzési versenyeljárás keretében nyertük el a törökbálinti Bálint Márton Általános Iskola és Sportközpont beruházás műszaki felügyelői munkáinak ellátását. Ennek a megtisztelő feladatnak a során megbízónk, Törökbálint önkormányzata érdekében eljárva felügyeljük a projekt szakszerű megvalósítását.
A beruházás teljes megvalósulás során egy 16 tantermes + 8 szaktantermes általános iskola, D2-es besorolású sportcsarnok, 33,3 méteres, 8 pályás uszoda és atlétikai pályával ellátott műfüves labdarúgópálya jön létre. A tervezett épületegyüttesnél a kor legmagasabb műszaki követelményeinek figyelembevételével kiválasztott technológiákat, anyagokat és berendezéseket építjük be.
Az építési tevékenység tervezett befejezési ideje 2011. május 23. Rövid próbaüzemet követően ebben az új létesítményben 2011 szeptemberétől kezdődik az oktatás.
Munkatársaink kiemelt figyelmet fordítanak a beruházásra annak érdekében, hogy a környék lakói, illetve Törökbálint tágabb lakossága megelégedésére egy olyan komplexum jöjjön létre, amely mind az iskolás korosztály, mind az idősebbek oktatási, sportolási igényeit közmegelégedésre szolgálja ki.
*
Lapunk olvasói a beruházás utcafrontjai mentén elhaladva minden bizonnyal látják, milyen lendületes munka folyik az építkezésen. Személyes jelenlét nélkül, otthonról is figyelemmel  kísérhetik az építkezést, ha számítógépükön a www.torokbalint.hu honlapon a webkamera  feliratra kattintnak, és máris feltárul a déli–délnyugati udvar és épülethomlokzat képe.

P.E.



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!