Kerthelység

2010. nov 30.

A Curves fitneszterem titka

Írta: admin Kategória: SPORT

Milyen a 30 perces női fitnesz?

A mindennapos munka, hajtás és a hétköznapok forgatagában nincs mindenkinek ideje arra, hogy esténkén még órákat szenteljen a testedzésre. Hihetetlen, de a Curves mindössze 30 percben lehetővé teszi a teljes aerobic és erősítő tréning elvégzését a speciális fitneszterem segítségével.

A rendszer hidraulikus ellenállással működő berendezésekre épül, tehát nem kell nehéz súlyokkal megbirkózni. A gépeket kifejezetten nők számára tervezték, a női fitnesz legfontosabb szempontjait  tartották szem előtt a tervezők. A biztonságos terhelés alatt történő mozgás segít megőrizni a csontsűrűséget és megelőzni a csontritkulást. Az izmok megerősítése az ízületek stabilitását eredményezi és elengedhetetlen része az ízületi bántalmak kezelésének. A magas vérnyomás a rendszeres testmozgással tartósan csökkenthető, valamint a II-es típusú cukorbetegség leghatékonyabb ellenszere szintén a rendszeres testedzés.
És a Curves szórakoztató! Tagjaink közül sokan azt mondják, hogy a Curves fitneszteremben eltöltött idő jelenti számukra a hét leggyorsabb 30 percét. A jó hangulat, a beszélgetések és a támogató légkör, ami annyira jellemző a Curvesre, nagyban különbözik attól, amit más fitneszteremben eddig tapasztalhatott.
Ma több mint ötmillió nő tagja van a Curvesnek. A nők szerte a világban rájönnek, hogy a Curves 30 perces testedzést, megvalósítható fogyást és mindenfajta támogatást jelent, amely céljaik eléréséhez szükséges – és mindezt egyetlen női fitneszteremben.
A legegyszerűbb módja, hogy megtudja, mennyire jól működik a Curves testedzés és fogyókúra, ha meglátogat minket a Curves Budaörsnél (2040 Budaörs, Szabadság út 86.), vagy előzetesen időpontot egyeztetünk a 06-23-42-8586-os telefonszámon.
Találkozni fog azokkal az ön közvetlen szomszédságában lakó nőkkel, akik egy vidám, támogató környezetben elérték céljaikat.
Ráadásul, ha most csatlakozik hozzánk, az év végéig ingyen edzhet! A mellékelt kuponnal pedig további 50 százalék árengedményt biztosítunk a szolgáltatási díjunkból.
Közeledik a karácsony, de nincs ajándékötlete? Mi sem lehetne hasznosabb ajándék, mint egy Curves ajándékutalvány, amely két hónapos tagságot biztosít szeretteinek.
A Curves-höz tartozó összes női fitneszklub olyan erősítő tréninget kínál, amelyet kifejezetten a hölgyeknek találtak ki. A berendezések képességeinkhez való alkalmazkodása miatt bármely korosztály végezheti a 12 évestől a 105 évesig.
Bővebb információt a www.curves-magyarorszag.hu oldalon találnak.

Tags: ,


Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!