Kerthelység

2010. jún 30.

A jegyző válaszol

Írta: admin Kategória: Fogyasztó és állampolgár

Költöznek a polgármesteri  hivatal irodái

Örömmel tájékoztatok mindenkit, hogy a pályázati pénzeket folyósító állami szerv (Pro-Régió Kft.) és Törökbálint önkormányzata között létrejött a támogatási szerződés, így a Főutca-program megvalósítása megindulhat.

Ezzel együtt jár az is, hogy a Munkácsy Mihály utca és az új Városháza építési munkálatainak megkezdése előtt a lebontásra váró épületekben működő polgármesteri hivatal irodái ideiglenes működési helyükre, a GL Outlet Center (Törökbálint, Kinizsi u. 1.) egyes számú helyiségébe költöznek (ez, ha szembe állunk az épülettel, a bal első helyiség).
A költözködés előmunkálatai megkezdődtek. A helyiség üzletből irodává történő átalakítása már folyik. Elindultak azok a munkák is, amelyek nélkül nem tud nyitni az új hivatali egység. Ilyen előkészítő munka például az optikai kábel kialakítása, a telefonközpont átvitele, az irattár kiköltöztetése, az irodák felkészülése stb. De foglalkozni kell olyan apróságnak tűnő dolgokkal is, mint a takarítás megszervezése, az ügyfélirányító táblák elkészítése, az ügyiratok biztonságos továbbítása a főépület, az ügyfélszolgálat és az új helyszín között, vagy a megközelítést biztosító autóbuszjárat megszervezése.
Azt szeretnénk elérni, hogy a költözésből az ügyfelek ne sokat vegyenek majd észre, mert a háttéranyagok folyamatos költöztetése alatt a régi irodákban az ügyfélfogadás a régi helyen a megszokott ügyfélfogadási időben folyamatos lesz. Az ügyintézők csak a legutolsó pillanatban költöznek az új helyre, és minimális idő után már az új helyen fogadják az ügyfeleket.
A költözést 2010. július 1-je és 8-a között bonyolítjuk le, ez idő alatt a kiköltöző irodákban nem lesz ügyfélfogadás. Vagyis a következőkben felsorolt irodákban 2010. június 30-án, szerdán lesz utoljára ügyfélfogadás a régi helyen, majd legközelebb július 9-én, pénteken lehet újra ügyet intézni, de akkor már az új helyen. Mindenkit arra kérek, hogy amennyiben lehetséges, ezt a kényszerszünetet figyelembe véve próbálják időzíteni ügyeik intézését. Türelmüket és megértésüket köszönöm.
Ezzel egy időben a beruházási iroda a főépületbe költözik (Munkácsy M. u. 79.), így őket a jövőben itt lehet megtalálni. Természetesen itt és az ügyfélszolgálati irodán (Bajcsy-Zs. u. 8.) az ügyfélfogadás zavartalan lesz.

A lakossági ügyintézést végző irodák közül
a következő egységek költöznek:
Építéshatósági iroda
Igazgatási iroda
Adóügyi iroda
Közterület-felügyelet

Ezeken az egységeken kívül az új helyre költözik még:
Iktató
Aljegyző
Informatikus
Törvényességi ellenőr
Oktatási referensek

Az új helyszín jobb megközelíthetősége érdekében városunk ideiglenesen új buszjáratot indít a következő útvonalon és időben.

Tervezett útvonal:
GL Outlet Center – Kinizsi Pál utca – Szent István utca – Munkácsy Mihály utca – Bartók Béla utca – Bajcsy-Zsilinszky utca – (Tó utca körforgalom) – Bajor Gizi utca – Blaha Lujza utca – Kazinczy Ferenc utca – GL Outlet Center.

Tervezett megállóhelyek:
GL Outlet Center – Óvoda utca – Károlyi Mihály utca – Ady Endre utca – Harangláb – BKV-megálló – Szabadság tér – Baross Gábor utca – Deák Ferenc utca – Téglagyár – Vasút utca – Tó utca – Kerekdomb utca – Blaha Lujza utca – Kazinczy Ferenc utca (Idősek Otthona) – GL Outlet Center.

Tervezett menetrend:
Hétfő:                    7.00–18.00
Kedd–csütörtök:    7.00–17.30
Péntek:                   7.00–13.30

Az autóbusz hétvégén és munkaszüneti napokon nem közlekedik.

A járatsűrűség még nem eldöntött, először 30 perces követési idővel indítjuk a buszt, és ezen a kihasználtság függvényében fogunk változtatni.
Türelmüket és megértésüket még egyszer megköszönve:

dr. Horti István
jegyző



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!