Kerthelység

2010. máj 31.

Jó tanuló, Jó sportoló díjak, Városi Kocogó Nap

Írta: admin Kategória: ESEMÉNYEK

Májusban ismét elismeréssel jutalmazták azokat a váro­sunkban élő fiatal sportolókat, akik a tanulásban is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak.

Törökbálint Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2010-ben a Helyi Sport díját a Bálint Márton Általános és Középiskola II. korcsoportú fiúcsapatának, valamint Major Sándor Shaolin Kung-fu versenyzőnek ítélte oda. A díjakat Turai István polgármester adta át.
Kiosztották a Jó tanuló, Jó sportoló díjakat is. Lissák Laura, Lakatos Réka és Balla Nándor május 3-án a Városi Kocogó Napon vehették át kitüntetésüket a polgármestertől. Mint azt Hámoriné Olár Mária képviselő asszony, a Városi Kocogó fő szervezője elmondta, a vidám, sportos rendezvényen a város valamennyi oktatási intézménye képviseltette magát, az óvodásoktól a középiskolásokig. A közel háromszáz gyerek szórakoztatásáról a Gyémántkút Sport Egyesület mazsorett csoportjai gondoskodtak, és nagy sikert aratott egy minden tagot megmozgató közös aerobikedzés is. Akik pedig elfáradtak és megéheztek a sportolásban, a szervezők üdítővel és müzli szelettel vendégelték meg őket.



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!