Kerthelység

2010. ápr 30.

Húsvéti családi nap a Tóparkban

Írta: admin Kategória: ESEMÉNYEK

Április 4-én, húsvét vasárnapján ismét benépesült a törökbálinti tó partja. A tulajdonos Tópark és a Városfejlesztő Zrt. közös szervezésében családi napra várták a város apraját és nagyját.

A kicsit hűvös, szeles idő ellenére folyamatosan érkeztek a családok, hiszen a programkínálat igazán hívogató volt. Természetesen húsvét napján nem maradhatott el a tojásfestés. Volt ott kicsi és nagy, sőt óriástojás is, amit különböző technikák segítségével díszíthettek a résztvevők. Természetesen versenyezni is lehetett az alkotásokkal, és a zsűrinek most sem volt könnyű dolga, amikor választania kellett a szebbnél szebb húsvéti tojások közül.
A gyerekeknél az állatsimogatónak volt a legnagyobb sikere. Pónik, bárányok és persze sok-sok nyuszi várta a kíváncsi lurkókat, akik nem tudtak betelni az élménnyel. Sok vidám családi kép készült az óriás szalma nyuszi társaságában is. A tojásszépségverseny nyertesei Turai István polgármestertől és Csenger-Zalán Zsolttól, a Fidesz-KDNP parlamenti képviselő-jelöltjétől vehették át nyereményeiket. A szervezők szeretnének hagyományt teremteni a jól sikerült rendezvénnyel, és jövő húsvétkor ismét meghívják a törökbálintiakat egy közös családi napra.



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!