Kerthelység

2010. jan 30.

Rövid sporthírek

Írta: admin Kategória: SPORT

Labdarúgás

TTC
Összeállt a felnőtt csapat januári programja, eszerint a fiúk január 23–24-én teremtornán vesznek részt Bükön, január 27-én, 18 órakor a Kispest, 30-án 11 órakor az ESMTK ellen játszanak edzőmeccset idegenben.

U19
A második helyen jutott tovább a TTC U19-es csapata a 4. Ifjúsági (U19-es) Futball7vége 1. fordulójából. Eredmények:

Lindab-Törökbálinti TC–Dunaharaszti MTK: 3–2 (1–1)
(Gáznár, Király, öngól)
Pénzügyőr SE I.–Lindab-Törökbálinti TC: 2–1 (1–1) (Bolla)
Lindab-Törökbálinti TC–Pereg SE: 4–1 (2–1) (Pop (4) )

Foci suli
Együttműködési megállapodást kötött a Törökbálint Foci suli a Magyar Gyermeklabdarúgó Szövetséggel. Az együttműködés szerint a szövetség 2010-ben eszköz- és anyagi támogatással segíti a Foci suli munkáját, így a gyerekek fejlődését. A csapat negyedévente egy, a Gyermeklabdarúgó Szövetség által szervezett tornán vesz részt. Az első ilyen torna február környékén lesz Budakeszin, hat óvoda részvételével. A tornákon a csapatok végső helyezésük alapján érmeket és a gyerekek meglepetéseket kapnak a szövetségtől. Ezenkívül lehetőség nyílik  az  egyesület előtt, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség által rendezett eseményeken nézőként vagy aktív résztvevőként megjelenjen.

Kézilabda

Lejátszották első mérkőzésüket a lányok a téli teremtornán. Eredmény:
Soroksár–Törökbálint: 30–23  (12–13)

Tenisz

A brisbane-i tenisztornán egyesben a negyeddöntőben Justine Henin állította meg Czink Melindát, aki öt meccslabdát hárítva 2:6, 6:3, 6:7(5) arányú vereséget szenvedett az egykori világelsőtől. Párosban egészen a döntőig menetelt párjával, de a bravúr itt sem sikerült, Czink Melindának továbbra is várni kell, hogy megszerezze első WTA-párosgyőzelmét. A 220 ezer dolláros torna döntőjében a spanyol Arantxa Parra Santonjával az oldalán 6:2, 6:7(3), 4:10-re kikapott a cseh Andrea Hlavackova–Lucie Hradecka kettőstől.



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!