Kerthelység

2008. jún 30.

Kitüntetést adtak át a Zimándy-zárón

Írta: admin Kategória: ESEMÉNYEK

Zsúfolásig megtelt a Munkácsy Mihály Művelődési Ház színházterme június 16-án a hagyományos Zimándy-zárón. A szülők büszkén nézték gyermekeiket, akik a felkészítő tanároknak köszönhetően jobbnál jobb táncokkal, énekekkel és előadásokkal örvendeztették meg a nézőket.

A műsort egy rövid időre félbeszakították, és Turai István polgármestert kérték a színpadra. A polgármester röviden ismertette a képviselő-testület döntését, miszerint az idei Volf György díjat Papp Ildikó pedagógus kapja, aki huszonegyedik éve tanítja és neveli a gyerekeket. Az elmúlt évek alatt bebizonyosodott, hogy munkájában megbízható és lelkes, rendszeresen szervez szabadidő- és kulturális programokat – kezdte a méltatást Turai István. Kollégáival a kapcsolata kiegyensúlyozott, jó közösségi ember. Nyaranta táborokat és erdei iskolákat szervez.

Biológiatanárként sokat tesz a tanulók környezettudatos neveléséért. Éve óta segítő pedagógusa a diákönkormányzatnak. Nemcsak szervezője, de aktív résztvevője a különböző civil programoknak. A méltatás után vastapssal köszöntötték a szülők és a gyerekek az ünnepeltet.

vi


Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!