Kerthelység

2008. okt 14.

Adrenalin – egy szál kötélen a semmi felett

Írta: admin Kategória: SPORT

Azt gondolod, hogy a kondíciód tökéletes? Erős vagy, gyors és ügyes? Na meg bátor? Tedd próbára magad! Erre nagyszerű lehetőséged nyílik a Mátra Bob sástói Oxygén Adrenalin Parkjában.

Itt minden együtt van, ami egy izgalmas nap eltöltéséhez szükséges. Gondoltak minden korosztályra: a gyerek kalandpark, az állatsimogató, a légvár a kisebbeket várja. Aki viszont – ha jól kihúzza magát – van már 130 cm magas, az a nagyoknak épített erdei pályát is kipróbálhatja. A mászáshoz teljes védőfelszerelés jár, sisakkal, egyszer használatos hajhálóval és teljesen új, tiszta hevederekkel. Segítenek beöltözni, és mielőtt elindulnál, elsajátíthatod a biztonságos átkötési technikát. Aztán kalandra fel! A segítők végig figyelemmel kísérik ténykedésedet, és ha valahol elakadnál, mindig van ötletük, hogyan mászhatnál ki a csávából.
A pálya 3-4 méterre a talaj felett, a fák között kifeszített számtalan akadályból áll.
Esetleg a bátorságodat akarod tesztelni? Átsétálhatsz a 30 méteres magasságban kifeszített függőhídon. Ha pedig még ez sem elég, a Canopy alpesi csúszdán egy szál kötélen lógva suhanhatsz át az ásító mélység felett.  A számtalan egyéb lehetőségről a www.adrenalin-park.hu oldalon olvashatsz. Itt találod a kicsit borsos árakat (erdei kalandpark 1500 Ft/fő, függőhíd 400 Ft/fő, mászófal 400 Ft/mászás, Canopy 1800 Ft/kör) és a megközelítési lehetőségeket is. Persze autóval a legegyszerűbb, de busszal vagy vonattal is elérhető a park, csak Mátrafüredről kicsit még gyalogolni kell a sárga kör turistajelzésen, Sástó irányába.  Másnapra pedig garantált az izomláz!

Tags: ,


Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!