Kerthelység

2015. dec 20.

Beszélgetés Pécsvári Beával, a Silence Masszázs masszőrével

Írta: admin Kategória: INTERJÚ

Nemrégiben hallottam arról, hogy nyílt egy új masszázs városunkban. Kíváncsi lettem, milyen megfontolásból kezd bele valaki egy ilyen - mondhatnám luxus - szolgáltatásba. Beszélgetőpartnerem Pécsvári Bea, masszőr.
•    Ha jól tudom, nem régen indítottátok el a masszázst. Nem volt nagy merészség egy ilyen luxusszolgáltatást nyújtó vállalkozásba belevágni?
Nem gondolom, hogy a masszázs manapság luxusnak számít. Ha jól meggondoljuk, az egészségünk megőrzésében, közérzetünk javításában jelentős segítséget jelent, és ezért a 45 perces kényeztetésért 3900 forintot kifizetni talán (nagyon szeretném hinni) egyre többeknek megfizethető. Az egész napi, heti stressz után igazán megérdemel az ember ennyit.
•    Tényleg nem tűnik elérhetetlen árnak… Mit kell tudni az általad végzett masszázsról?
Különféle illóolajakkal dolgozom, a masszázs előtt a vendéggel választunk közülük, az ő igényeihez alakítjuk az illatot. Ezután talp- és lábmasszázzsal kezdek, majd a hát, a nyak, a fej és végül a karok kerülnek  a kezeim közé. Magam a talpmasszázs gyógyító erejében hiszek, így, ha nem igényel mást a vendég, akkor arra fektetem a legnagyobb hangsúlyt.
•    Ezt milyen masszázsnak hívják?
Ez a kényeztető relax masszázs, mely feszültségoldó hatása révén segít helyreállítani a test és a lélek egyensúlyát. Elősegíti a méreganyagok távozását a szervezetből. A kezelés hatására a vendég izomzata ellazul, nyugalmi állapotba kerül, mivel az illóolajok mind bőrön keresztül, mind belélegezve stresszoldó, relaxáló hatással vannak az egész szervezetre.
•   Miben nyújtotok többet, mint mások?
Nagyon nehéz valami újat, mást kitalálni, de talán sikerült. Természetesen kellemes környezetet alakítottunk ki, gyertyák fénye és só-, illetve lávalámpa adja a szalon megvilágítását, halk zene szól. Amiben szerintem többet nyújtunk másoknál, az az, hogy van egy WellSpa Bussines Jade masszázságyunk. Igény szerint választhat a vendég, ha szeretné, csak az ágyat használja, ha úgy kívánja, csak a kézi masszázst kéri, vagy - tudtommal máshol ilyen nincs - a kettőt kombinálhatja: 20 perc a Jade ágyon, fél­óra az én kezeim alatt.
•    A Facebookon szerzett értesüléseim szerint voltak már nálatok híres emberek is.
Igen, igen! Nagyon örültem, hogy megtisztelt minket Igaly Diána, Jaksity Kata, Weisz Fanni is, és a bejegyzéseik arról tanúskodnak, hogy jól érezték magukat, tetszett nekik a masszázs. Mindegyikük ígéretet tett, hogy visszatér, Diána biztosan, mert ő már bérletet is váltott.
•    Hol található a szalon?
A Levendula Házban, a Honfoglalás utca 17.-ben
•    Kérlek, tájékoztass a nyitva tartásról és az árakról.
Bejelentkezés alapján (+36/30/779-3524) rugalmas nyitva tartással dolgozunk. Próbálunk az igényekhez igazodni, így az utolsó választható időpont 20 óra, és hétvégén is várjuk kedves vendégeinket!
A 45 perces masszázs 3900 Ft, a Jáde ágy 20 perces használata 900 Ft, a 45 perces 1800 Ft. A kombinált szolgáltatás 2900 Ft (20 perc Jáde ágy + 30 perc masszázs). Természetesen minden szolgáltatásra lehet bérletet is váltani, úgy a 10 alkalom után 1 ajándék lehetőség jár.
•    Karácsonyra készültök-e valamivel?
Igen, de ezt nemcsak karácsonyra, hanem név-, illetve születésnapra is ajánlom. Tökéletes ajándék a névre szóló 5, illetve 10+1 alkalmas bérlet, így személyes ajándékkal lephetik meg szeretteiket.
•   Van más akciótok is?
Természetesen van, a Roni közérttel közösen szeretnénk kedveskedni vendégeinknek: balra (a Kerthelység 2015. decemberi számának 12. oldalán – a szerk.) található egy kupon, melyet kivágva 50% kedvezményben részesül, aki leadja nálunk, bármelyik variációt is szeretné igénybe venni.
Végül minden kedves vendégünknek, leendő vendégünknek, bálinti lakosnak nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket, sikerekben és masszázsban gazdag új évet kívánok.



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!