Kerthelység

2015. márc 22.

LÉPÉSE jótékonysági bálja

Írta: admin Kategória: ESEMÉNYEK

December 20.-án a Munkácsy Mihály Művelődési Házban tartotta ünnepi karácsonyi ebédjét a LÉPÉSE Egyesület.  A rendezvényen részt vettek az egyesület tagjai, köztük Szabó Nikolett, városunk ezüstérmes cselgáncs paralimpikonja, aki épp a közelmúltban kvalifikálta magát a 2016-os  Rio de Janeiroban megrendezésre kerülő Paralimpiára.

Az ünnepi műsorban közreműködtek a Törökbálinti Zeneiskola és a Törökbálinti Csengettyű Zenekar növendékei, Tóthné Pfeffer Lilla tanárnő vezetésével.
Az egyesület február 28.-án rendezi jótékonysági bálját, melynek, fővédnöke Elek Sándor polgármester, háziasszonya pedig Tóth Auguszta színművésznő lesz, aki a karácsonyi ebéden is köszöntötte a vendégeket. Mint elmondta, a bál szervezése, és a fellépő neves művészek invitálása jól halad, és remélhetőleg egy emlékezetes este lesz majd a LÉPÉSE bálja minden résztvevő, és fellépő számára. Az egyesület a bál bevételéből szeretne munkalehetőséget biztosítani a helyi fogyatékosoknak, mely nagyon nemes, de egyben nagyon nehéz feladat is.

A LÉPÉSE Egyesület célkitűzései:
Foglalkoztatás:
Nem csak azon fogyatékos munkavállalóknak fontos, akik alkalmazottként jövedelemhez jutnak, és ez által anyagi helyzetük javul, és esetlegesen kimozdulnak beszűkült életterükből, de segítség a sérült emberek családjának is.
Ügyfélszolgálati iroda:
Ahol minden érdeklődő, segítségre szoruló felkereshet minket, és ahol kézzel fogható segítséget tudunk nyújtani, legyen szó akár nyomtatványok kitöltéséről, ügyintézésről, braille, vagy elektronikus könyvekről, vagy akár informatikai segítségnyújtásról, de bármi egyéb területről.
Életmód tábor:
Első nagyobb lélegzetvételű rendezvényünk, mely körülbelül egyhetes időtartamban lesz megrendezve.
A tábor során a sport tevékenységeink mellett szeretnénk mindenkinek praktikumokat tanítani a mindennapi életben, és főleg a frissen megvakult embereknek megmutatni, hogy önállóan is lehet szinte teljes életet élni.
Szeretnénk kedvezményes masszázs biztosításával köszönetet mondani a város lakóinak támogatásáért.
Kérjük, amennyiben egyetért fenti célkitűzésükkel, a bállal kapcsolatosan, vagy egyéb támogatási lehetőség kapcsán keresse az egyesületet elérhetőségeiken:
Tel: +36 20 886 3653
E-mail: info@lepese.hu
Weboldal: www.lepese.hu



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!