Kerthelység

2014. júl 02.

Tisztelt törökbálinti Polgárok!

Írta: admin Kategória: ESEMÉNYEK

Kedves Barátaim!
Az április 6-ai választáson kimagasló eredménnyel kaptam bizalmat Önöktől. Ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek a sok támogatást, biztatást és megkérem Önöket, hogy pártállástól függetlenül keressenek bátran!

Lehetőségeimhez mérten minden problémára megoldást kívánok találni, és Törökbálint városának fejlődéséért az Önök segítségével továbbra is mindent meg fogok tenni. Eddigi eredményeink, mint a város adósságának átvállalása, az új iskola és sportcentrum megépítése vagy a telekommunikációs adó helyben tartása – azt gondolom – magukért beszélnek és csak a kezdetet jelentik.
Ahhoz, hogy szemmel látható fejlődést és jó irányú változást tudjunk biztosítani a városnak, arra kérem Önöket, hogy az őszi önkormányzati választáson őrizzék meg bizalmukat és támogassák a Fidesz-KDNP szövetség jelöltjeit. Úgy vélem, hogy siker esetén történelmi jelentőségű lehet Törökbálint életében az idei harmadik választás.
Biztosíthatom Önöket, hogy a helyi szervezetek a legmegfelelőbb polgármester jelöltet és képviselő jelölteket fogják kiválasztani, ami az általunk kijelölt és elkezdett megújulás alapja. Hajrá Magyarok!

dr. Aradszki András
országgyűlési képviselő
(KDNP)



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!