Kerthelység

2014. júl 02.

Iroda Xpressz – Gyors segítség a bajban

Írta: admin Kategória: Fogyasztó és állampolgár

Egy számítógép, vagy nyomtató csakis a legrosszabbkor romolhat el, vagyis akkor, amikor égetően fontos lenne használnunk. Éppen ezért a legjobb, ha a fogorvosunk, a nőgyógyászunk és az ügyvédünk telefonszáma mellett ott a számítástechnikusunké is.

Valakié, akiben megbízunk, hiszen a gépünk, annak adattartalma mára életünk egyik legfontosabb, és egyben legjobban védelemre szoruló része lett.
A törökbálintiaknak könnyű dolguk van, hiszen nem kell messzire menniük. Az Iroda Xpressz 2005 óta üzemelő törökbálinti szaküzletében szakképzett szakemberek állnak a vásárlók rendelkezésére. Az üzlet családi vállalkozásban működik. Versenyképes áraikkal, minőségi termékekkel, széles áruválasztékkal és ingyenes 700 oldalas katalógussal segítik vásárlóikat, hogy beszerzéseiket és a javítással, karbantartással kapcsolatos munkákat gyorsan szakszerűen megoldják. Rugalmasan alkalmazkodnak megrendelőik igényeihez minden téren. Fő tevékenységük a szervizelés és a kereskedelem.
A nemrég felújított üzletben a számítógépektől kezdve a laptopokon, tableteken, telefonokon keresztül, a multimédiás lejátszó eszközökig mindent megtalálunk. Természetesen rendelkezésére állnak a készülékek működéséhez szükséges szoftverek is, valamint itt sorakozik minden kiegészítő felszerelés. A cég rendszeresen dolgozik Törökbálint Önkormányzatának megbízásából is. Nagyrészt ők tartják karban a helyi oktatási intézmények számítástechnikai rendszereit. A Bálint Márton Iskolában működik egy elektronikus információs pult, amelyet az Iroda Xpressz adományozott az intézménynek. A szülők ezen elérhetik a Bálint Márton Iskola honlapját, az ebédrendelést, online naplót, programokat.
Nyugodtan fordulhatunk hozzájuk hétköznapi kérdéseinkkel, de akkor is, ha valami különleges, bonyolult informatikai problémát kell megoldani. A másik fontos szolgáltatás cégek részére a számítógépes rendszerek és adatok védelme. Erre sajnos manapság a kis- és középvállalkozások aránylag kevés gondot fordítanak, pedig egy kisebb beruházással milliós károkat előzhet meg az, aki számítógépes rendszerének és adatainak védelmét hozzáértő szakemberre bízza. Érdemes tehát átgondolni, hogy adataink megfelelően védve vannak-e és ha kétségeink támadnak, legjobb felkeresni a szakembert.
A cég egyik fejlődési iránya a zöld, energiatakarékos technológiák, LED világítás és az intelligens épületek vezérléséhez szükséges építőelemek forgalmazása és az azokkal kapcsolatos tanácsadás. A mai modern technika már lehetővé teszi, hogy okos telefonunkról közvetlenül, távolról is beállíthassuk, irányíthassuk például otthonunkban a riasztót, kamerákat, világítást, fűtést, szellőztetést, vagy a multimédiás lejátszó eszközöket. Ezek a különleges megoldások energiát, pénzt és időt takaríthatnak meg az épület tulajdonosainak, és nem utolsó sorban kényelmes a használatuk.
Az Iroda Xpressz megbízható, magas színvonalú, és széleskörű szolgáltatásokkal várja ügyfeleit.

Iroda Xpressz 2045 Törökbálint, Bartók Béla u. 15.
Tel: 06-23-331-32706-23-331-327 Email: info@irodaxpressz.hu
Az üzlet nyitva tartása: H-P 9h-18h



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!