Kerthelység

2013. nov 18.

Ünnepeljünk együtt! Gyermekvilág nyílt a törökbálinti Auchan üzletsorán

Írta: admin Kategória: ESEMÉNYEK

Megnyitotta kapuit a 4000 m2-es Gyermekvilág a törökbálinti Auchan áruház üzletsorán. Mind méretében, mind pedig játékait tekintve a régióban eddig egyedülálló játszóház az Izgiland, és vele párhuzamosan az 5. üzletét nyitó Kangaboo baba- és gyermekáruház.

Hogy a kör teljes legyen, szeptember végén ünnepelte 1. születésnapját a törökbálinti Auchan áruház is, így a három cég rengeteg közös programmal, játékkal, értékes nyereménnyel és számos meglepetéssel várta az odalátogatókat szeptember 28-án, egész nap. A nyitási akciók között szerepel többek között az Izgiland részéről, hogy a kísérőknek hétköznap díjmentes a belépés, a Kangaboo részéről pedig 20%-30%-os kedvezményt nyújtó kupon az ajándék. Mindemellett a törökbálinti Auchan áruház is több ezer féle gyermekjátékkal, gyermekkönyvvel és gyermekmesével, interaktív DVD-vel és minden hétvégén megújuló gyermekprogramokkal várja kedves vásárlóit.
Az Izgiland ezen a hatalmas területen számos egyedi, különleges játékkal nyújt önfeledt kikapcsolódást az egész családnak, 0-99 éves korig. A teljesség igénye nélkül többek között óriás légvár csúszda, trambulin, euro-bungy, Xbox-konzol sziget, sportpályák, vízi dodgem, szivacslabda ágyú, rodeó bika, elektromos kisautópálya várja a nagyobbakat, de természetesen a kisebbekre is gondoltak, baby park, mesesarok, baba-mama torna, angol és német nyelvi foglalkozások, valamint zenebölcsi is megtalálható a játszóház repertoárjában. Hogy a szülők se unatkozzanak, lehet csocsózni, ping-pongozni, dartsozni, biliárdozni, óriás sakkozni és memória táblával játszani. Az Izgiland tökéletes helyszín a kicsik születésnapjához is, színes programokkal és kellékekkel!
A perc-alapú számlázás lehetővé teszi, hogy amíg a szülő bevásárol, addig biztonságban, sőt garantáltan kellemes környezetben hagyhatja gyermekét, aki addig önfeledten játszik, szórakozik. A játékok készség- és mozgásfejlesztőek, valamint az állóképesség javításában is segítenek.
A Kangaboo baba- és gyermekáruház immár 5. üzletét nyitja Magyarországon. Üzleteire jellemző a hatalmas alapterület és az óriási választék, ahol mindent megtalál gyermekének 0-12 éves korig.
A törökbálinti 1700 m2-es szakáruházban baba- és gyermekruhák, kismamaruhák, cipők, játékok, babaápolási kellékek, babakelengye, légzésfigyelők, mellszívók, cumik és sok egyéb kiegészítő is megtalálható. Továbbá a fentieken túl autósülések, gyermekbútorok, babakocsik, etetőszékek és bébikompok széles választékát találják. Törökbálinti áruházunk mellett további üzleteinkben (Dunakeszi Buy-Way, Óbuda Stop.Shop., Debrecen Stop.Shop., Auchan Soroksár M5) is szezonális akciókkal, valamint további kedvezményeket biztosító törzsvásárlói rendszerrel várjuk kedves Vásárlóinkat. Kínálatunk minden üzletünkben igényes és varázslatos, így akit egyszer vásárlóink között köszönhetünk, biztosan ismét visszatér!



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!