Kerthelység

2013. nov 05.

Autóból loptak, keressük őket!

Írta: admin Kategória: • rendőrségi felhívás

Bűncselekmény elkövetőit keresik a budaörsi rendőrök. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövetők 2013. szeptember 26-án 12 óra körüli időben egy budaörsi áruház parkolójában- lezárt állapotban- hagyott személygépkocsit kinyitottak és a csomagtérből eltulajdonítottak egy táskát, amiben a sértett személyes iratai, bankkártyája és laptopja volt.

Az elkövetők a bűncselekmény helyszínét egy ezüstszínű, (feltehetően JKL, JNL, JML vagy JBL rendszámkezdetű) sedan, Opel Vectra C típusú gépkocsival hagyták el. A kapott leírás alapján a jármű négy ajtós és fekete színű.
A bűncselekmény két elkövetőjéről személyleírás és kamerafelvétel készült.
A cselekményben figyelőként közreműködő személy:
- 30-35 év közötti, 175-180 cm magas, normál testalkatú, körülbelül 85 kg testsúlyú, fehér bőrű férfi. Rövid haja enyhén hullámos és világos árnyalatú.
A lopást végrehajtó személy:
- 180-185 cm magas, 40 év körüli, sportos testalkatú, enyhén pocakos, kb. 100-110 kg testsúlyú, kerek arcú férfi. Haja világos barna, mely oldalt és hátul géppel van felnyírva. A férfi további jellemzője, hogy járás közben a kezeit távol tarja a testétől.
A Budaörsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható személyeket felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Budaörsi Rendőrkapitányságot a 06-23/505-400 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.: 8-13), vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámon.



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!