Kerthelység

2013. szept 22.

Országinfó Turisztikai Információs Iroda nyílt Törökbálinton, az Auchanban

Írta: admin Kategória: ESEMÉNYEK

Országinfó Turisztikai Információs Iroda nyílt Törökbálinton, az Auchanban. Az iroda, az országos turisztikai információk mellett Törökbálint és a térség turisztikai szolgáltatóinak, vendéglátóinak, rendezvényszervezőinek kínál ingyenes megjelenési lehetőséget. Az iroda célja, hogy a nemzetközileg is jól behatárolható elhelyezkedéséből adódóan – együttműködve a helyi és országos turisztikai szervezetekkel, önkormányzatokkal – összefogja a térség idegenforgalmi lehetőségeit.
Szeretettel várjuk a térségből és országosan is a vendéglátók, turisztikai szolgáltatók és szervezetek megkeresését. Az Országinfó Turisztikai Információs Irodát működtető Törökbálinti SCB-TDM Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Kft., a Zsámbéki Medence Idegenforgalmi Egyesülettel, valamint a Szigetszentmiklósi Turisztikai Desztináció Menedzsment szervezettel szoros együttműködésben szeretné összefogásra, gazdasági együttműködésre buzdítani a térség turisztikai szereplőit, és új, aktív tagok toborzásával, valamint a meglévő tagok projektekbe, turisztikai termékekbe vonásával a térség idegenforgalmát, turizmusát fellendíteni.
Az Országinfó Turisztikai Információs Iroda partnereivel szeptember 18-22-ig részt vesz a Magyar Turizmus Zrt. standján a Hungexpó OMÉK kiállításán. A kiállításon Budapest agglomeráció déli területén lévő turisztikai szolgáltatásait, szállásait és vendéglátóit összefogó kiadvánnyal jelenünk meg. A kiállítás időpontjára Törökbálinton, a BKV buszmegállókban információs rendszert alakítunk ki, ami abból áll, hogy a buszmegállók padjai fölé térképeket helyezünk, amelyek mellett a térség szolgáltatásait is megjelentetjük.
A buszmegállókat vállalkozói összefogással újítjuk fel. Az örökbefogadó programba várjuk azokat a cégeket, akik egy évre egy-egy buszmegállót örökbe fogadnának, és vállalják a buszmegálló felújítását, rendszeres karbantartását. Az örökbefogadott buszmegállón az örökbefogadó cég reklám felületet kap, valamint az Országinfó Turisztikai Információs Iroda honlapján is megjelenik.
A program már elkezdődött: az első, Bajcsy Zsilinszky úti buszmegállót, a butiksoron működő számítástechnikai üzlet, a TBPC Bolt fogadta örökbe, aki egyben a buszmegállókon megjelenő szolgáltatások informatikai hátterét is – nagyon kedvező feltételekkel – biztosítja a www.balintpiac.hu honlap által.

Szolgáltatások:
–    Ingyenes információszolgáltatás
–    Ingyenes turisztikai kiadványok
–    Programszervezés
–    Szolgáltatás közvetítés
–    Ajándéktárgy értékesítés
–    Stelázsi pult – helyi termelők termékeivel
–    Élményfal – helyi és országos turisztikai programokkal
–    Hirdetésfelvétel – országos és helyi médiába
–    Eladó-, kiadó vendéglátóhelyek, szálláshelyek, nyaralók és üzleti ingatlanok közvetítése

Várjuk az érdeklődőket és jelentkezőket Törökbálinton, az Auchanban működő Országinfó Turisztikai Információs Irodánkban! Telefon: 06-20/424-38-07, E-mail: hu@orszaginfo.eu,
Honlap: www.orszaginfo.eu
Facebookon is keresse az Országinfó Turisztikai Információs Irodát!



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!