Kerthelység

2013. márc 15.

Filter

Írta: admin Kategória: GYEREKSAROK

Szalagavató 2013

A 2013. év első nagy rendezvénye január 25-én a szalagavató volt. Mindkét osztály már hónapokkal ezelőtt szorgosan tanulta a táncokat, válogatott a ruhaköltemények között vagy éppen hangolódott az after partyra.

Az ünnepséget az Igazgató úr beszéde nyitotta meg, majd következett a szalagtűzés. Mind a két osztály tagjai megkapták a kis szalagot, amely egy életen át emlékezteti őket a középiskolás évekre.
A 13. B osztály táncával indult az est, előadásukat egy retro-blokkal indították, amelyben twist és rocky is szerepelt. Ezek után a 13. A mutatta be osztálytáncát, amely egy díjátadó hangulatát idézte fel, ahol a sztárvendégek produkcióját élvezheti a közönség. Felcsendültek korunk nagy számai Michael Jacksontól kezdve Mc Hammerig. Egy jó összhangban lévő előadást láthattunk, amit az osztály tagjai is élveztek. A tanári produkció ismét titokban készült, így alaposan meglepte a végzősöket. Paródiavideóval készültek a pedagógusok, ami aztán átcsapott valóságba a színpadon. Idén a Magna Cum Laude Vidéki Sanzon c. számát írták át. A hatalmas tapsvihar után ismét a 13. B tagjaié volt a tánctér, egy remekül kivitelezett táncot mutattak be a Rudimental Feel the Love c. számára, fehér kesztyűkkel fekete ruhában UV lámpa megvilágításában. Talán mindenki el tudja képzelni a látványt, de ha mégsem, itt megnézhető: http://www.youtube.com/watch?v=eqxOgQfjB7c .
Ebből az eseményből sem hiányozhatott korunk talán legismertebb és legtöbbet énekelt dala és tánca: a Gangnam Style. Mint minden évben, idén is készültek osztályvideók, amelyekben az elmúlt 5 évet idézték fel a végzősök. A sok könnyes emlék után újra egy meglepetés-produkció következett, a 9.A osztályos Barabás Diána és a 12.A-s Varga Péter előadásában.
Az est fénypontja, a keringő, mindenkit elbűvölt. Először az A majd a B osztály keringőjét csodálhatták meg a nézők. Meseszép ruhák és jól szabott frakkok suhanása zárta le az estét. Hagyományosan a családtagok és barátok is táncolhattak a végzősökkel, kattogtak a fényképezőgépek, röpködtek a jó kívánságok és ölelések, puszik csattantak el. Ezek után végzőseink Budapest szívében bulizták végig az éjszakát.
Gratulálok mindenkinek!

Nana

Mi az az egy vagy több szó, amivel jellemeznéd a szalagavatót?
Korán Anna 13.B – örök emlék. Boros Ádám 13.A – protokoll. Lőkös Bertalan 13.B – fenomenális. Balogh Dorka 9.A – megható. Weigl Zsófia 13.A – kellemes meglepetés. Bernát Dániel 13.B - öröm. Székely Zsófia 9.B – mesébe illő. Gobel Luca 12.A – őszinte

•••

Jótékonysági bál 2013

2013. február 16-án, szombaton ismét megrendezésre került iskolánk egyik legnagyobb rendezvénye. Az idei szülők-nevelők bálja ismét remek hangulatban telt. Színvonalas műsor és díszlet várta a vendégeket, nem beszélve az ízletes vacsoráról, amely elhozta közénk India ízeit. A főzést és felszolgálást iskolánk vendéglátós tanulói vállalták, kiváló munkájukért külön köszönet jár.



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!