Kerthelység

2012. okt 30.

Őszi akciók a DNS Sport és Szabadidőköz­pontban

Írta: admin Kategória: • Egészségünkre

Bőrünkön még a nyári barnaság, de a reggelek már hűvösek, és hamarosan beköszöntenek az esős, ködös, sötét napok. Itt az ideje, hogy még egy utolsó nekifutással, amennyire csak lehet, feltöltsük vitaminraktárainkat, élvezzük az ősz dús friss gyümölcs- és zöldségkínálatát és elkezdjük az őszi alapozást a testedzésben is.

A terített asztalok a nyaralásokon, a fagyi és a lángos a strandon, nem is beszélve a finoman gyöngyöző, jéghideg söröskriglik tartalmáról, valószínűleg sokaknak hozott pár nem kívánt kilót a kényes helyekre. Ezeknek a letornázására és a jó erőnlét megszerzésére nyílik most kiváló alkalom a DNS Sport és Szabadidőközpontban, ahol az őszi visszatérő vendégeket és az újonnan érkezőket is nagyon jutányos bérletakciók várják! A 30 alkalmas egész napos bérlet, amely érvényes az aerobik-, fitnesz- és a spinningedzésekre is, 24 500 Ft-ba kerül, és 12 héten át felhasználható. Ez azt jelenti, hogy 10 hétig heti három alkalommal edzhetünk ezért az árért, és ha ki is kell hagynunk néhány napot valamiért, még mindig van két hetünk, hogy a megmaradt alkalmakat felhasználjuk. Ráadásul az edzések fajtáját és időpontját is kedvünk szerint variálhatjuk. Mindez kicsivel több mint 8000 Ft-ba kerül havonta. Egy erős dohányosnak ez egyheti cigarettapénze! Arról nem is beszélve, hogy mennyivel jobb befektetés!
Akinek jobban tetszik, választhatja a két hónapig érvényes egész napos bérletet, amely most szintén akciós áron, 21 900 Ft-ért váltható. Ezzel a bérlettel a vásárlástót számított két hónapon keresztül akár minden nap edzhetünk a DNS Sport és Szabadidőközpont fitneszedzésein!
Rajta hát! Találkozzunk a DNS-ben!

Árlista:



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!